ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 06/12/2022

Η απόμαχη τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου εγκωμιάζεται σε διάφορες ιστοσελίδες επειδή παίζει σε σειρά, όπου σε μια σκηνή κάθεται δίπλα στον τάφο του μεγάλου της έρωτα και καθυβρίζει το ανδρικό φύλο.

Τούτη η φτηνή σκηνή χυδαιολογήματος μιας ηλικιωμένης κυρίας, που ασεβεί δίπλα σε τάφο, παρουσιάζεται περίπου σαν άθλος!

Ο νομικός Τηλέμαχος Χορμοβίτης, στον λογαριασμό του στο facebook, έγραψε μια εξαιρετικά εύστοχη άποψη για το θέμα, η οποία έχει ως εξής:

«Ζούμε στην εποχή που αν θες να κάνεις καριέρα στις τέχνες, στη δημοσιογραφία, στον πανεπιστημιακό χώρο, ο πιο εύκολος και ασφαλής τρόπος για να το πετύχεις είναι να βρίζεις νυχθημερόν το ανδρικό φύλο.

»Ζούμε στην εποχή που γυναίκα ηθοποιός σε δημοφιλές σίριαλ της τηλεόρασης ξεστομίζει τη φράση “είναι δυνατόν να είστε οι άνδρες τόσο μα@@κες ανά τους αιώνες;” και το twitter την αποθεώνει και την αποκαλεί “είδωλο” και “θεότητα”, ενώ τα ΜΜΕ τη χειροκροτούν γιατί “πετσόκοψε την πατριαρχία” και γιατί “είπε σοφά λόγια”.

»Και επίσης, ζούμε στην εποχή που αν άνδρας ηθοποιός ή σεναριογράφος χρησιμοποιήσει σε σίριαλ την ίδια φράση για τις γυναίκες (δηλαδή “είναι δυνατόν να είστε οι γυναίκες τόσο μα@@κισμένες ανά τους αιώνες;”), το twitter θα τον ξεσκίσει στολίζοντάς τον με τουλάχιστον 10.000 “ψόφους” ανά 24ωρο, οι μισοί Ελληνες ηθοποιοί και σεναριογράφοι θα βγουν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για να αποκηρύξουν μετά βδελυγμίας τον συνάδελφό τους και να γλιτώσουν έτσι από την οργή του όχλου και των πρωινατζούδων, οι έγκριτοι αρθρογράφοι της “Καθημερινής” και του “Βήματος” θα γράψουν, με αφορμή την περίπτωσή του, βαθυστόχαστα άρθρα για την άνοδο της… ακροδεξιάς και του… νεοναζισμού, ο ίδιος θα αναγκαστεί σε λίγες μέρες να ζητήσει γονατιστός συγγνώμη μήπως και περισώσει κάτι από την καριέρα του, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν πρόκειται να ξαναβρεί δουλειά στην τηλεόραση και στο θέατρο στον αιώνα τον άπαντα γιατί, ως γνωστόν, οι woke ταξιαρχίες δεν συγχωρούν ποτέ. […]

»Και ενώ ζούμε στην εποχή που ο μίσανδρος σεξισμός είναι σχεδόν θεσμοθετημένος και κυρίαρχος παντού, υπάρχουν και κάποιοι ανόητοι και ανόητες που προσπαθούν να μας πείσουν ότι καταπιέζονται από την… (ανύπαρκτη) πατριαρχία».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα