ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 27/12/2022

● Η Εύα Καϊλή μπορεί να ξόφλησε πολιτικά (κάτι που απευχόμεθα, ειδικά τώρα, γιορτάρες ημέρες), αλλά ανοίγεται μπροστά της λεωφόρος αθλητικής δόξης.

● Η εμπλοκή της στο σκάνδαλο Κατάρ-gate (δηλαδή, στις μίζες που μοίραζε δεξιά – ζερβά η χώρα που είναι κολλητάρι της Τουρκίας) ανέδειξε τη ροπή της στο ποδόσφαιρο.

● Η Εύα Καϊλή είναι μια ακούσια τερματοφύλαξ – και μάλιστα έχει ταλέντο πρώτου μεγέθους.

● Το συμπέρασμα αυτό συνάγεται από δηλώσεις που έκανε την προπαραμονή των Χριστουγέννων στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο γαλλομαθής δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

● Είπε ο Δημητρακόπουλος για το τι έκανε η Εύα μόλις πήρε χαμπάρι ότι ο αντρούλης της είχε παρκάρει (μαύρο σαν το κατράμι) παραδάκι στο φτωχικό τσαρδί τους:

● «Αμέσως προσπάθησε να απομακρύνει τη βαλίτσα. Πήρε αμέσως τον Παντσέρι, ήξερε ότι τα χρήματα δεν είναι του άντρα της. Ηθελε να απομακρύνει και όχι να κρύψει τα χρήματα».

● Κοντολογίς, η Εύα παρεξηγήθηκε από όλους μας – και από τους Βέλγους δικαστές που, δυστυχώς, δεν έδωσαν βάση στα επιχειρήματα Δημητρακόπουλου. Η πασοκτζού ευρωβουλευτίνα δεν ήθελε τα φράγκα να τα έχει στην κατοχή της, αλλά συμμετείχε στη… φάση για να τα απομακρύνει!

● Αυτό δεν κάνουν οι τερματοφύλακες; Κυνηγάνε την μπάλα όχι για να την πάρουν σπίτι τους, να την καδρώσουν και να τη βάλουν σε τραπεζική θυρίδα, αλλά για να την απομακρύνουν, για να μη φάνε γκολ.

● Ιδιαίτερα πιστευτό αυτό το σενάριο. Απαντες απορούν για ποιον λόγο δεν το έχαψε η βελγική Δικαιοσύνη.

● Στην Ελλάδα είναι σίγουρο ότι η Εύα Καϊλή θα κυκλοφορούσε ελεύθερη, θα έτρεχε στα δικαστήρια τους δημοσιογράφους που θα τολμούσαν να υπαινιχθούν ότι τα «μάγκωσε» από τους Καταριανούς για να τους κάνει χατιράκια και ταυτόχρονα θα μιλούσε για… σκευωρίες.

● Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Ετσι δεν είναι;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα