ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 03/01/2023

● Το «πανέρι του νοικοκύρη» (ένας θεσμός που ίδρυσε η στήλη, εμπνεόμενη από τον αντίστοιχο και σχεδόν ομώνυμο θεσμό του υπουργού Ανάπτυξης) έχει μπόλικο Αδωνι Γεωργιάδη, σε τιμές-σοκ!

● Σήμερα παρουσιάζεται μια νέα δραστηριότητα του ελληνολάτρη κομματικού ταξιδευτή, η οποία αφορά το twitter.

● Ο Αδωνις Γεωργιάδης έκανε retweet (ήτοι… σέρβιρε στο δικό του κοινό τουιτάρισμα άλλης χρήστριας) βίντεο, στο οποίο παρακολουθούμε τις επιδόσεις κάποιου στη ζωγραφική (βλ. κεντρική φωτό).

● Η χρήστρια από την οποία πήρε το βίντεο ο κ. Γεωργιάδης διατηρεί λογαριασμό στο twitter με το όνομα Figen. Οποιος επισκεφθεί αυτό το διαδικτυακό προφίλ θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για μια φανατική οπαδό του γενοκτόνου Κεμάλ, τη φωτογραφία του οποίου μοστράρει πάνω από τη δική της (βλ. φωτό κάτω).

● Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και υπουργός Ανάπτυξης, ο οποίος τόσο μας συγκινεί όταν μιλάει με την τσιριχτή φωνούλα του για την πατρίδα, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να διαφημίζει στους ακολούθους του στο twitter τις αναρτήσεις μιας κεμαλικής διαδικτυακής περσόνας!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα