ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 20/01/2023

Η συνταρακτική υπόθεση με την τρολ αφίσα (κεντρική φωτό) που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και παρουσίαζε τον Θανάση Μπούρα της Ν.Δ. να σερβίρει σε εκδήλωσή του γουρουνοπούλα αντί 11 ευρώ τη μερίδα είχε συνέχεια.

Την παραθέτουμε όπως την κατάγραψε ο «κύριος Μάξιμος», η μαχητική στήλη του ειδησεογραφικού ιστοτόπου newsbreak.gr: «Η παρέμβαση του Θανάση Μπούρα στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα προβάλλεται από τους ιστορικούς του μέλλοντος ως ένα έπος δημοκρατικού αγώνα και πολιτικής αξιοπρέπειας.

»Ο συνήθως σιωπηλός Θανάσης Μπούρας ησύχως και αθορύβως καταφέρνει να εκλέγεται σταθερά βουλευτής δύο δεκαετίες. Με τα χρόνια εξελίχτηκε σε έναν από τους ρολίστες-κλειδιά της Ν.Δ. Δεν τοποθετείται σε υπουργεία, αλλά είναι ο “χρήσιμος άνθρωπος” στις πλέον κρίσιμες -κι απαραίτητες για την πολιτική επιβίωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη- επιτροπές της Bουλής.

»Πόσοι, για παράδειγμα, γνωρίζουν ότι ο Θανάσης Μπούρας είναι ταυτόχρονα πρόεδρος τόσο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας όσο και της Επιτροπής Πόθεν Εσχες;

»Ο Θανάσης Μπούρας, λοιπόν, δεν θεώρησε “απειλή για τη δημοκρατία” την παρακολούθηση του ιδίου και 16 άλλων Ελλήνων βουλευτών, εκδοτών, δημοσιογράφων και άλλων προσώπων από πράκτορες τρίτων χωρών, που αποκάλυψαν οι διωκτικές Αρχές των ΗΠΑ. Αν και ο ίδιος είναι πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

»Ο Θανάσης Μπούρας δεν θεώρησε “απειλή για τη δημοκρατία” ούτε την παταγώδη αποτυχία της Επιτροπής Πόθεν Εσχες να αποτρέπει φαινόμενα τύπου Πάτση, Χειμάρα και Καϊλή, αν και πρόεδρός της!

»Αντίθετα, ο έντιμος πολιτικός και οξυδερκής υπερασπιστής του πολιτεύματος Θανάσης Μπούρας παρενέβη εξοργισμένος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, για να καταγγείλει τη λαθροχειρία με την πλαστή αφίσα που κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο και θέλει τον ευπατρίδη πολιτικό να μοιράζει στις εκδηλώσεις του γουρουνοπούλα με το ευτελές τίμημα των 11 ευρώ το κεφάλι!»

Για οτιδήποτε νεότερο σε σχέση με την ψεύτικη γουρουνοπούλα στις μπούρειες συνάξεις μείνετε συντονισμένες και συντονισμένοι…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα