ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 24/01/2023

Εχοντας λάβει τόσο… φιλικούς λογαριασμούς από τη ΔΕΗ, πρέπει με τη σειρά μας να στείλουμε μερικά συχαρίκια στη ΔΕΔΔΗΕ, που φροντίζει ώστε το δίκτυο να βρίσκεται σε «άψογη» κατάσταση.

Ας πάρουμε, για παράδειγμα, έναν στύλο της ΔΕΗ στο Μαρούσι που έχει τα κακά του χάλια (και δεν είναι ο μόνος στην παρηκμασμένη πόλη) και βρίσκεται στην οδό Κονδύλη, στο ύψος του αριθμού 13.

Είναι μισοδιαλυμένος, περνάς από δίπλα και βλέπεις «φλούδες» από τσιμέντο να φεύγουν, διάφορα μέταλλα έχουν ξεγυμνωθεί και σκουριάσει, και, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, οι αρχιμάστορες της ΔΕΔΔΗΕ τον συγκρατούν με σύρματα (ενώ είναι απορίας άξιον πότε θα κοπεί στη μέση).

Καλό είναι να αρχειοθετήσει το δημοσίευμα όποιος αισθάνεται αληθινά υπεύθυνος απέναντι στους πολίτες και όχι ανευθυνοϋπεύθυνος (από τη ΔΕΔΔΗΕ, τη Δικαιοσύνη, τον δήμο), για να μην μπορεί στη συνέχεια ο τύποις υπεύθυνος να πει ότι δεν… γνώριζε.

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα