ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 26/01/2023

Η δημοφιλία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου έχει πάει για χειμερινό μπάνιο, δεν ξέρει κολύμπι, συνέχεια καταδύεται και ουδέποτε… πατώνει.

● Τα ποσοστά της δημοφιλίας της κυρίας Σακελλαροπούλου είναι αντίστοιχα της δημοφιλίας των ιδεών της. Σύμφωνα με την Public Issue, συγκεντρώνει μόλις 30% θετικές γνώμες (11% θετικές και 19% μάλλον θετικές) από τους πολίτες, ενώ οι αρνητικές ανέρχονται στο 60%.

● Ουδέν πέρασε απαρατήρητο∙ ούτε οι στρατιωτικές παρελάσεις όπου στην εξέδρα των επισήμων στεκόταν κορδωμένο και το αμόρε της ούτε οι… ντρίμπλες που έκανε στην Εκκλησία για να μη φιλήσει το Ευαγγέλιο ούτε η μη ανάκρουση του Εθνικού Υμνου κατά τη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς του 2021 ούτε η βουβαμάρα στα μείζονα ζητήματα ούτε η νεοταξική χαρντκορίλα που εκπέμπει ο λόγος της.

● Οι δημοφιλίες των Προέδρων της Δημοκρατίας είναι καλύτερες όσο πιο πίσω πάμε στον χρόνο. Οι δημοφιλέστεροι ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος (86% θετικές γνώμες, 11% αρνητικές) και ο Κάρολος Παπούλιας της 1ης, προμνημονιακής θητείας του (84% θετικές, 5% αρνητικές).

● Ακολουθεί η δεύτερη προεδρία (η μνημονιακή) του Κάρολου Παπούλια (57% θετικές, 40% αρνητικές) και έπεται ο Προκόπης Παυλόπουλος με τη Συμφωνία των Πρεσπών (62% θετικές, 33% αρνητικές). Τελευταία και καταϊδρωμένη η Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ποσοστό αντιπάθειας στους πολίτες που φτάνει το 60%.

● Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι το διαδίκτυο έφαγε λάχανο το… μεγαλείο των Προέδρων της Δημοκρατίας. Οσο δεν υπήρχε ή δεν ήταν διαδεδομένο, καλυπτόταν από την ομερτά κι από το σπατουλάρισμα του κατεστημένου Τύπου.

● Τώρα τα καμώματα και τα ελλείμματα των Προέδρων της Δημοκρατίας μεταδίδονται σε πραγματικό χρόνο κι αυτό δεν βοηθά ιδιαίτερα την υστεροφημία τους.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα