ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 22/02/2023

● Σημαντική και με πολλούς συμβολισμούς η είδηση: Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Κώστας Καραμανλής.

● Αν για κάτι τού πρέπει τιμή για τα χρόνια της πρωθυπουργίας του είναι ότι πολέμησε όσο μπόρεσε το καθεστώς Σημίτη και προσπάθησε να βρει εναλλακτικές (και στον οικονομικό και τον ενεργειακό τομέα) για την Ελλάδα.

● Δεν είναι τυχαία η συμπάθεια που τρέφουν για το πρόσωπό του και οι οπαδοί της Ν.Δ. και ψηφοφόροι άλλων παρατάξεων.

● Επισκέφθηκε ο Μπλίνκεν ( κεντρική φωτό) Τουρκία και Ελλάδα και, αντί να αναγνωρίσει τα στοιχειώδη εθνικά δικαιώματά μας (τα σύνορα, για παράδειγμα), μας ζήτησε να τα βρούμε… Για τόση στήριξη και στρατηγική σχέση μιλάμε.

● Ο Νίκος Δένδιας μετά τη συνάντησή του με τον Αμερικανό ομόλογό του πήγε στο νοσοκομείο. Αν και φαίνεται υγιής και καλοστεκούμενος, είναι η δεύτερη φορά που χρειάστηκε ιατρική βοήθεια τον τελευταίο καιρό.

● Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου 2022 ο Ελληνας υπουργός Εξωτερικών κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Αγιον Ορος είχε επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης. Δεν άντεξε την ορθοστασία στη θεία λειτουργία…

● Ποιος να τον έχει ματιάσει τον άνθρωπο, άραγε; Μήπως το μικρό του όνομα είναι Κυριάκος;

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα