ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 23/02/2023

● Ο Τεντόγλου κάνει ρεκόρ στα άλματα εις μήκος και η ελληνόφωνη τηλεόραση στα άλματα εις βάθος.

● Χθες, ο Φώτης Σεργουλόπουλος -που έχει και κρύα απομίμηση χιούμορ, έχει και τηλεθεάσεις… Σιβηρίας (πολύ χαμηλά ποσοστά)- απέδειξε ότι δικαίως τον απορρίπτει το τηλεοπτικό κοινό.

● Eκανε οικτρή και λίαν απάνθρωπη «πλακίτσα», σαρκάζοντας την εμφάνιση του Axl Rose, του τραγουδιστή των Guns N’ Roses, που θα κάνουν συναυλία στην Ελλάδα.

● Τι «τραβηγμένο» τον είπε, τι ειρωνείες για την αλλαγή στην εμφάνισή του, όλα τα είπε και τα υπαινίχθηκε. Εύκολος ο ρατσισμός -και μάλιστα από την κρατική συχνότητα- όταν στοχεύει τους άλλους. Oταν γίνεσαι ο ίδιος στόχος, όμως, τα πράγματα δυσκολεύουν και δεν σου πολυαρέσει.

● Aσε, δε, που αποκάλυψε και την παχυλότατη μουσική άγνοιά του. Σχολιάζοντας τη φωνή του Axl Rose, αφού αποπειράθηκε να τραγουδήσει φαλτσάροντας απαίσια, είπε ότι υπάρχουν κι άλλα συγκροτήματα με τέτοιες φωνές, όπως οι… Led Zeppelin!

● Δηλαδή, τι Λοζάνη, τι Κοζάνη, τι Axl Rose, τι Robert Plant!

● Και μόλις αλλάζεις σταθμό, μη τυχόν και σπάσει ο Μεφίστο μερικά από τα ποδάρια του και δεις κάτι της προκοπής, πετυχαίνεις τον συστηματικά κακοντυμένο Χρήστο Κούτρα στον Σκάι να ρωτά τον πρύτανη του ΑΠΘ αν είχαν κάποιο δίκιο οι φοιτητές που κράτησαν επί τρίωρο όμηρο καθηγήτριά τους επειδή τους έκοψε στο μάθημα!

● Οποιο σχόλιο κι αν κάνεις θα είναι περιττό…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα