ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 02/03/2023

● Τα πράσινα, τα μπλε, τα κόκκινα και τα ροζ καφενεία, όλα μαζί αθροίζουν το χρώμα της Ελλάδας που μαυροντύνεται, οδύρεται, φθίνει και πεθαίνει.

● Οι ιδεολογίες, τα παχιά λόγια και ο λεπτός, κοπανιστός αέρας γίνονται αιθάλη, καπνός που ξερνάει η φωτιά που κατακαίει τα σώματα των θυμάτων της.

● Η ψηφιοποίηση του κράτους, οι ηλεκτρονικές διακυβερνήσεις και η Τεχνητή Νοημοσύνη, όταν δεν αφορούν την υποδούλωση των πολιτών αλλά την ασφάλεια και την ευημερία τους, υποβαθμίζονται σ’ ένα οικτρό, λιγδιασμένο μπακαλοτέφτερο με δρομολόγια καταλήγοντα στον Αδη.

● «Οι ευθύνες θα αποδοθούν, άπλετο φως, μαχαίρι στο κόκαλο» κι άλλα χυδαία ψέματα χρησιμοποιούνται σαν προπετάσματα καπνού. Ολοι οι επιτήδειοι κρύβονται πίσω από αυτά…

● Ναι, είναι εθνικό πένθος. Αρχισε εδώ και πολύ καιρό και ουδείς γνωρίζει αν θα λήξει κάποτε…

● Στην εικόνα πάνω διαβάζουμε ανακοίνωση της Κομισιόν που διανεμήθηκε στα ΜΜΕ στις 15 Φεβρουαρίου 2023 και αναφέρει ότι «η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφασίζει να παραπέμψει την ΕΛΛΑΔΑ στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης λόγω μη συμμόρφωσης με τους κανόνες για τις σιδηροδρομικές μεταφορές»…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα