ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 12/05/2023

● Ενα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη Κουτσούμπα, που αποκήρυξε, έμμεσα και διπλωματικά αλλά ρητά, τους τίτλους της αιματοβαμμένης κληρονομιάς του Χαρίλαου Φλωράκη.

● Ερωτηθείς σχετικά με τη στάση της νεολαίας, που στο παρελθόν ψήφισε πολύ Χρυσή Αυγή και λίγο ΚΚΕ, είπε όχι στις… αναπολήσεις του παρελθόντος, στις οποίες περιέλαβε και τον Χαρίλαο Φλωράκη!

● Συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας είπε:

● «Η νεολαία να σταματήσει τις αναπολήσεις του παρελθόντος. Πότε στον Ανδρέα Παπανδρέου, πότε στον Χαρίλαο Φλωράκη, πότε δεν ξέρω τι, πού θα πάνε, γιατί η νεολαία σκέφτεται το παρόν, σκέφτεται το μέλλον, αξιοποιεί την ιστορική εμπειρία, τα θετικά και τα αρνητικά, βγάζει συμπεράσματα, εμείς τη βοηθάμε σ’ αυτό κι έτσι πρέπει να προχωρήσουμε».

● Είναι ένα μικρό αλλά θετικό βήμα προς την αποκόλληση του ΚΚΕ (όσο καιρό αυτό θα υφίσταται ως κοινοβουλευτικό κόμμα) από την εγκληματική Ιστορία που έγραψαν εκείνοι που ήθελαν να παραδώσουν τη Μακεδονία μας στους Σλάβους κι έριχναν αθώους στις πηγάδες.

● Να πούμε κι ένα μεγάλο μπράβο στον Γιάνη Βαρουφάκη που στηρίζει τις επιχειρήσεις της τηλεφωνίας (θα μπούκαραν οι Τούρκοι σε νησί κι εκείνος θ’ άρχιζε τα τηλεφωνήματα, μας είπε στην τηλεμαχία).

● Μπράβο, πάντως, του αξίζει εις διπλούν που επιμένει να φοράει πουκάμισο με τα κουμπιά μπροστά, και όχι πίσω, όπως του πρότειναν ορισμένοι αγανακτισμένοι τηλεθεατές, οι οποίοι τον παρακολούθησαν να λέει αυτές τις… ομορφιές με την πιθανή αντίδρασή του σε θερμό επεισόδιο.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα