ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 17/05/2023

● «Ο Βίκτωρ δεν πέρασε στη Eurovision λόγω του επωνύμου του, ψηφίστηκε και από το κοινό και από την ΕΡΤ και πήγε εκεί με το σπαθί του» είπε η Μαρίνα Βερνίκου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογενείας και θεία του φάλτσου αγοριού που εκπροσώπησε την ΕΡΤ στον διαγωνισμό της Eurovision.

● Το ανιψούδι της με τη φωνή του βραχνοκόρακα μπορεί να πήγε στον διαγωνισμό με το σπαθί του, αλλά σίγουρα όχι με τη φωνή του – κι αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα.

● Πάντως, η παραλίδικη οικογένεια με τις σοσιαλιστικές αντιλήψεις πρέπει να δείξει και ευθιξία και γενναιοψυχία. Δηλαδή, πάτωσε που πάτωσε ο κακοφωνίξ, ας μην πληρώσουν τον λογαριασμό οι φουκαράδες, οι μπατιριμένοι Ελληνες που υπερφορολογούνται τα τελευταία χρόνια για να ξεχρεώσουν τα Μνημόνια.

● Λεφτά έχουν οι Βερνίκοι, ας βάλουν το χέρι στην τσέπη και ας σκάσουν τα 530 χιλιαρικάκια που κόστισαν τα κομπαρσιλίκια (δηλαδή η συμμετοχή) του ατάλαντου γόνου στη Eurovision.

● Το ρεζιλίκι του αποκλεισμού ας περιοριστεί εκεί, στο φαίνεσθαι (και στο ακούειν). Ας μην επεκταθεί -τουλάχιστον στους μη έχοντες- και στο πληρώνειν κερατιάτικα.

● Κι ενώ κάποιοι πρέπει να μάθουν να σιωπούν για να μην εκτίθενται στην κοινωνία, την οποία ίσως να θεωρούν αφελή, κάποιοι άλλοι οφείλουν να μιλήσουν – για παράδειγμα, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

● Προξενεί μεγάλη και αλγεινή εντύπωση η αφωνία του στις αθλιότητες που εξέμεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ακης Σκέρτσος, που παρουσίασε τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις και την αποπληρωμή του κατοχικού αναγκαστικού δανείου ως υποθέσεις του παρελθόντος (δηλαδή να τα ξεχάσουμε).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα