ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 09/06/2023

● Ακολουθεί μια είδηση που δημοσίευσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον:

● «Τέσσερα μικρά παιδιά και ένας ενήλικας τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι σε πάρκο στην πόλη Ανεσί, στις γαλλικές Αλπεις, δήλωσε σήμερα η αστυνομία, την οποία επικαλείται το πρακτορείο Reuters, προσθέτοντας πως τρία από τα παιδιά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

●»Ο άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, επιτέθηκε γύρω στις 10.45 (ώρα Ελλάδας) σε παιδιά ηλικίας περίπου τριών ετών που βρίσκονταν σε πάρκο κοντά στη λίμνη του Ανεσί, όπως μετέδωσε νωρίτερα το AFP.

●»Αστυνομική πηγή που επικαλείται το AFP δήλωσε πως ο δράστης είναι Σύρος αιτών άσυλο, άγνωστος στις Αρχές».

● Εγραφε προχθές η στήλη «Περί Πωλητικής» στην εφημερίδα μας:

● «Η διπλή υπηκοότητα ισχύει μόνο στα χαρτιά, όχι στην ψυχολογική πραγματικότητα των ανθρώπων. Οταν συγκρουστούν τα συμφέροντα δύο χωρών που έχουν δώσει υπηκοότητα σε ένα άτομο, εκείνος/η θα κληθεί να επιλέξει ποια εκ των δύο χωρών θα υπερασπιστεί. Και εκεί θα μιλήσει είτε το υλικό συμφέρον είτε η καρδιά, οι πρώτες αναμνήσεις, η οικογενειακή παράδοση, η θρησκεία, ο πολιτισμός και αυτό που αποκαλείται συνείδηση.

●»Οπου υπάρχουν χιτζάμπ, μπούρκα, νικάμπ, φέσι και τα συναφή, εκεί δίδονται οι απαντήσεις του Ισλάμ. Ολα τα υπόλοιπα είναι αυταπάτες. Μην ακούτε τις φιλελέδικες αερολογίες για “ενσωμάτωση”, διότι βλάπτουν σοβαρά την πατρίδα».

● Η σύνδεση της είδησης με την άποψη είναι προφανής σε πολλούς και θα γίνεται προφανέστερη μέρα με τη μέρα…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα