ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 13/07/2023

● Η κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας προτού καν λειτουργήσει αφήνει πίσω της μια… μπακογιάννεια αύρα!

● Και ο Κώστας ο Μπακογιάννης, ο γιος της μαμάς του, εγγονός του αειμνήστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και ανιψιός του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξήλωσε τον «Μεγάλο Περίπατο» προτού καν αυτός… υλοποιηθεί.

● Και στις δύο περιπτώσεις τα εκατομμύρια ευρώ του κόστους των ατελέσφορων σχεδιασμών τα πλήρωσαν τα κορόιδα, οι υπερφορολογημένοι και χαρατσωμένοι ψηφοφόροι.

● Η στήλη… παραπλεύρως («Περί πωλητικής») στις 6 Ιουλίου είχε ασχοληθεί με την «υπερμπόχα του Αμαρουσίου». Το Μαρούσι έχει πλασαριστεί πολύ δυνατά στον πανελλήνιο διαγωνισμό βρόμικων και παραμελημένων δήμων της Ελλάδας.

● Αναγνώστης που ζει εκεί, προς επίρρωσιν όσων γράφονταν, μάς απέστειλε φωτογραφία σωρού σκουπιδιών (κεντρική φωτό) που σχηματίζονται στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, η οποία οδηγεί (πού αλλού;) στο δημαρχείο.

● «Μέχρι πρότινος», σημειώνει ο αναγνώστης μας, «σ’ αυτό το σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας υπήρχαν κάδοι απορριμμάτων. Ο δήμος τούς αφαίρεσε περίπου την περίοδο των Χριστουγέννων του 2022, υποδεικνύοντας στους καταστηματάρχες να βγάζουν τα σκουπίδια έξω από την πόρτα τους!

● »Καταπληκτικό δεν είναι; Ποιος σκέφτηκε και αποφάσισε οι περαστικοί να απολαμβάνουν την οσμή τώρα, καλοκαιριάτικα, μέσα στον καύσωνα, από τα υπολείμματα κρεάτων και τα εντόσθια ψαριών που σαπίζουν και ξινισμένα φαγητά από τα παρακείμενα φαγάδικα;»

● Υπενθυμίζεται ότι δήμαρχος της πόλης είναι ο Θεόδωρος Αμπατζόγλου (φωτό).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα