Ηρεμολόγιο Δευτέρας 06/11/2023

● Σήμερα θα τιμήσουν τον Κώστα Σημίτη. Να πάμε όλοι! Η εκδήλωση θα γίνει στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος», στις 19.00 (ώρα άφιξης 18.00).

● Διοργανωτής το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Ινστιτούτο Ζακ Ντελόρ και το περιοδικό «Μεταρρύθμιση», με την υποστήριξη του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

● Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Α.Ε. Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζει ο ηγέτης των Κούρδων Αμπντουλάχ Οτσαλάν. Με χειρισμούς της κυβέρνησης Σημίτη βρίσκεται στα τουρκικά κάτεργα από το 1999!

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζουν και οι ηρωικώς πεσόντες αξιωματικοί μας τη βραδιά των Ιμίων Παναγιώτης Βλαχάκος, Εκτορας Γιαλοψός και Χριστόδουλος Καραθανάσης. Ο Σημίτης χειρίστηκε και αυτή την υπόθεση.

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζει και ο λαδωτής της πασοκάρας Μιχάλης Χριστοφοράκος (ο διευθυντής της Siemens στην Ελλάδα). Την κοπάνησε στη Γερμανία ο γάτουλας.

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζει και η βαλίτσα του Θόδωρου Τσουκάτου, με το εκατομμυριάκι των γερμανικών μάρκων, που έδωσε ο Χριστοφοράκος για να πάει στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζει και ο Τάσος Μαντέλης, που έπαιρνε κι αυτός «χορηγίες» από τη Siemens.

● Από την εκδήλωση θα απουσιάζει και το πνεύμα της ελευθεροτυπίας και του δικαιώματος στην κριτική και τη σάτιρα. Να μην ξεχνάμε ότι ο Κώστας Σημίτης είναι ο μόνος πρωθυπουργός στην Ελλάδα που στράφηκε με αγωγή (ζητούσε 300 χιλιαρικάκια, τιμή γνωριμίας) εναντίον ενημερωτικού μέσου, της «δημοκρατίας» εν προκειμένω, επειδή δημοσίευσε κείμενο που τον σατίριζε!

● Να πάμε στο «Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος», στις 19.00, να τον τιμήσουμε τον άνθρωπο. Τόσα έκανε για την Ελλάδα…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα