Ηρεμολόγιο Πέμπτης 09/11/2023

● Γιώργος Παπαδάκης. Οποιος παρακολουθεί την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 καταλαβαίνει τι σημαίνει κάκιστη διαχείριση μιας συζήτησης – συνέντευξης με πολιτικό. Χθες είχε καλεσμένο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο και κάθε άλλο παρά συνέντευξη – συζήτηση διεξήχθη.

● Η βοηθός του Παπαδάκη, Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία δεν κρύβει την αντιπάθειά της για οτιδήποτε δεν… μαρξίζει ή δεν… πρασινίζει, συμπεριφερόταν στον Βελόπουλο λες και πήγε κάποιος ενοχλητικός γείτονας για να της ζητήσει δανεικά.

● Η συμπεριφορά της είχε χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν σε ενημερωτικό μέσο. Δεν θύμιζε τόσο δημοσιογράφο που κάνει τη δουλειά της, αλλά καλεσμένη σε γάμο που γελά ειρωνικά και κουτσομπολεύει, με χολερική διάθεση, το ζευγάρι που θα παντρευτεί, τους συγγενείς τους, την τούρτα και το γαμήλιο δείπνο.

● Οι υπόλοιποι απλώς δεν άφηναν τον Κυριάκο Βελόπουλο να μιλήσει. Ανά δύο φράσεις τού υπέβαλλαν με… τσαμπουκαλεμένο ύφος κάτι ανάμεσα σε ερωτήσεις και επιθετικά σχόλια. Επιπλέον, όχι μόνο είχαν άγνοια για την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του Βελόπουλου, ο οποίος ρώτησε τον Βορίδη αν αληθεύει η φήμη ότι η κυβέρνηση συμφώνησε να φέρει Παλαιστινίους στην Ελλάδα, αλλά έδειξαν σαν να μην ήθελαν να ακούσουν την απάντηση που έδωσε ο υπουργός της Ν.Δ. στον ερωτώντα (ο Βορίδης, σύμφωνα με τον Βελόπουλο, δεν επιβεβαίωσε και δεν διέψευσε τη φημολογία).

● Η μόνη στιγμή στην οποία αρθρώνεται λόγος ήρεμος και συγκροτημένος σ’ αυτό το χαμηλής ποιότητας τηλετουρλουμπούκι είναι όταν ο Παπαδάκης και η βοηθός του διαφημίζουν την κλήρωση προκάτ σπιτιού, αυτοκινήτου και μετρητών που κάνουν στην εκπομπή τους. Στη λαχειοφόρο αγορά θυμούνται να ηρεμήσουν.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα