Ηρεμολόγιο Παρασκευής 17/11/2023

● Διάλογος του Κυριάκου Βελόπουλου με τους παρουσιαστές της εκπομπής «Συνδέσεις», που έψαχναν για ίχνη… βελτιώσεως στις σχέσεις με την Τουρκία.
«Μα δεν είναι βελτιωμένο το κλίμα με την Τουρκία;»
«Βελτιωμένο; Μήπως έφυγε ο τουρκικός στρατός από την Κύπρο;»
«Η ηρεμία στο Αιγαίο, οι αναχαιτίσεις δεν είναι σημαντικά;»
«Η Κύπρος δεν είναι Ελληνισμός;»

● Ακριβώς σ’ αυτό το σημείο εντοπίζεται η διαφορά του δέντρου και του δάσους. Αν φύγει ο τουρκικός στρατός από την Κύπρο, όντως θα έχουν βελτιωθεί οι σχέσεις μας με τους διπλανούς. Τα υπόλοιπα, του στιλ «προκλητικές δηλώσεις, οξυμένο κλίμα κ.λπ.», είναι δευτερεύοντα.

● Στην ίδια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης εμφανίστηκε και ο Φώτης Κουβέλης – λίγο πριν λείψει τόσο πολύ στο πανελλήνιο ώστε να κάνει εκπομπή αναζήτησής του η Αγγελική Νικολούλη. Δεν άλλαξε καθόλου ο μπαγάσας. Η βαρεμάρα που προκαλεί η ακρόαση των λόγων του είναι αγέραστη.

● Και κάτι σχετικό με τα παραπάνω τηλεοπτικά: Υστερα από αρκετό καιρό εμφανίστηκε στην τηλεόραση ο δημοσιογράφος Μανώλης Αναγνωστάκης, που παρουσίαζε, προ αμνημονεύτων ετών, πρωινή τηλεοπτική εκπομπή στο Mega μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Η εμφάνισή του έχει αλλάξει αρκετά. Με το άσπρο μαλλί και το τραγίσιο υπογένειο φαίνεται σαν κλώνος του Χάρλαντ Σάντερς (1890-1980), του ιδρυτή της αλυσίδας των ταχυφαγείων Kentucky Fried Chicken (KFC).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα