Ηρεμολόγιο Πέμπτης 01/02/2024

● Ευτυχώς υπάρχουν τα καλά έντυπα, που προβάλλουν τους καλούς ανθρώπους και ενημερωνόμαστε σφαιρικά και υπεύθυνα. Το δωρεάν διανεμόμενο έντυπο «Lifo», στο τεύχος 657 (Οκτώβριος 2020) είχε εξώφυλλο τον «Καλό Ανθρωπο» Κώστα Πολυχρονόπουλο. Κοίτα να δεις, φίλε μου, διανέμοντας μακαρόνια μπλουμ πόση δημοσιότητα έχεις και τι… ευκαιρίες εμφανίζονται στον δρόμο σου. Καλοφάγωτα και τα μακαρόνια μπλουμ και τα εξώφυλλα!

● Ο Αδωνις είναι μεταρρυθμιστής. Νομιμοποίησε το φακελάκι! Δεν το λέει η αντιπολίτευση, ο ίδιος το λέει, και καμαρώνει γι’ αυτό. Απολαύστε δήλωση που έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM: «Σήμερα, κάποιος που δίνει φακελάκι πάει γρηγορότερα ή όχι; Δεν θα έπρεπε καθόλου να συμβαίνει. Το πολεμάω, το απεχθάνομαι, το μισώ. Δυστυχώς, όμως, συμβαίνει. Αντί να συμβαίνει παράνομα και εξωθεσμικά, θα συμβαίνει νόμιμα και θεσμικά. Αρα θα μειωθεί και το φακελάκι. Γιατί δεν θα έχει νόημα ο γιατρός να παίρνει τα χρήματα μαύρα με το φακελάκι και να κινδυνεύει να διαπομπευθεί και να έχει ποινικές κυρώσεις, θα μπορεί να πάρει νόμιμα το φακελάκι του. Αυτός που έχει αποφασίσει να πληρώσει τα λεφτά θα πληρώσει νόμιμα και θα τα βάλει στη φορολογική του δήλωση, και ταυτόχρονα θα μειωθεί και η αναμονή των χειρουργείων και να μην πληρώνει τίποτα».

● Οπότε, γιατί να μην πορευτεί όλο το κράτος στον δρόμο που χάραξε ο Αδωνις;

● Ας νομιμοποιηθούν τα πάντα έναντι εύλογου αντιτίμου. Να καταργηθεί ο Ποινικός Κώδικας, βρε αδελφέ μου, να ησυχάσουμε άπαντες. Να πληρώνεις κατιτίς και να κάνεις ό,τι σου καπνίσει…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα