Ηρεμολόγιο Παρασκευής 02/02/2024

● Ο πρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ Δημήτρης Νατσιός είχε την ατυχία να εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, προσπαθώντας να πει την άποψή του για το νομοσχέδιο για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων και το «δικαίωμά» τους να υιοθετούν παιδιά.

● Δεν κατόρθωσε να πει ολόκληρη φράση. Οχι μόνο τον διέκοπταν… αδιάκοπα οι «οικοδεσπότες» και οι προσκεκλημένοι, αλλά του κουνούσαν το δάχτυλο και του απηύθυναν τον λόγο με επιθετικότατο ύφος, λες και ήταν κατηγορούμενος σε στρατοδικείο με κακουργηματικές κατηγορίες.

● Ο Γιώργος Παπαδάκης, σε μια από τις δημηγορίες του, με το κλασικό καφενειακό ύφος του, απεφάνθη ότι «είναι αντιχριστιανικό» να μη βαφτίζονται τα παιδιά των ομοφυλόφιλων ζευγαριών πριν ενηλικιωθούν.

● Επίσης ρώτησε οργισμένος τον Νατσιό: «Σε περίπτωση που θα εκλεγείτε πρωθυπουργός, θα νομοθετήσετε με βάση το Ευαγγέλιο;» Εννοούσε, δηλαδή, ότι είναι αδιανόητο και εξωφρενικό να υπάρχει ο Χριστός στο σκεπτικό των νομοθετών…

● Η συμπαρουσιάστρια του Παπαδάκη, Μαρία Αναστασοπούλου, με το γνωστό αριστερίστικο και απωθητικά τσαμπουκαλεμένο στιλάκι της, μέμφθηκε τον κ. Νατσιό επειδή εκείνος μνημόνευσε τον αείμνηστο μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνο Καντιώτη (1907-2010).

● Η Αναστασοπούλου τού υπέδειξε ότι είναι πολιτικός αρχηγός, εκλεγμένος στο Κοινοβούλιο, υπό την έννοια πως δεν είναι δυνατόν να μνημονεύει τον Καντιώτη ή να τον έχει πρότυπο.

● Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φάτσες των παρουσιαστών όση ώρα βρισκόταν εκεί ο Νατσιός ήταν «στραβωμένες» και το βλεμματάκι έσταζε δηλητήριο (κεντρική φωτό).

● Παπαδάκης και Αναστασοπούλου έσκασαν χαμόγελα αμέσως μετά∙ μόλις έφυγε ο Νατσιός κι αυτοί άρχιζαν να ντελαλίζουν ότι η εκπομπή τους κληρώνει αυτοκίνητο κι ένα στρώμα (κάτω φωτό)…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα