Ηρεμολόγιο Παρασκευής 16/02/2024

● Ο Πολυχρονόπουλος της «κοινωνικής κουζίνας», χθες, έκανε μια δήλωση που προκάλεσε ενθουσιασμό σε όλους όσοι κυνηγούν (συνήθως εις μάτην) την τύχη τους στα τυχερά παίγνια.

● Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη φωτογραφία του να παίζει «φρουτάκια», απάντησε ότι, αν χρειάζεσαι 2.500 ευρώ μετρητά και έχεις μόνο 900, τότε πρέπει να βρεις τα υπόλοιπα.

● Δηλαδή, τα 1.600 που υπολείπονταν τα αναζητούσε ακόμα και μέσω των «φρουτακίων»! Αν όντως αυτό εννοούσε με τη δήλωσή του στην τηλεοπτική κάμερα και αν πράγματι αυτό συνέβαινε, τότε υπάρχει τρόπος να κερδίσει αμύθητα ποσά ο κ. Πολυχρονόπουλος χωρίς να ρισκάρει στα «φρουτάκια».

● Θα γράψει ένα βιβλίο για το πώς να κερδίζεις στα «φρουτάκια», θα δίνει επί πληρωμή διαλέξεις για την τακτική που πρέπει να ακολουθείς στους μονόχειρες ληστές και θα κονομήσει χρήμα με ουρά.

● Κι αν κονομήσει ο Πολυχρονόπουλος, οι φτωχοί θα φάνε με χρυσά κουτάλια τα καλύτερα εδέσματα – και όχι μισές μερίδες μακαρόνια μπλουμ, που έβραζε στη μαρμίτα της συμφοράς και ανάδευε με το «κουπί της ελπίδας» (όπως αποκαλούσε το μαδέρι με το οποίο ανακάτευε τις μπλαμούτσες στην τσουκάλα).

● Γιορτάστηκε προχθές ο Αγιος Βαλεντίνος και τα μεθεόρτια είναι σημαντικά: α) Τα χρέη που δημιούργησε η ανάγκη των… ερωτοχτυπημένων ζουζουνιών να καλοκαρδίσουν τα ταίρια τους αναμένεται να έχουν καλυφθεί μέχρι το μεθεπόμενο Πάσχα.

● Β) Οι θερμίδες από τα γλυκά, τα ποτά και τις πιατουλιές με τα εξωτικά φαγητά που φάγανε τα αγαπουλίνια αναμένεται να έχουν «καεί» μέχρι την Αποκάλυψη.

● Καλοχώνευτα να είναι, και του χρόνου!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα