Ηρεμολόγιο Τετάρτης 21/02/2024

● Σαν σήμερα το 1848 δημοσιεύτηκε ο οδηγός για την αποτελεσματικότερη δίαιτα όλων των εποχών: το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο». Οι διαιτολόγοι που επινόησαν τη μέθοδο ήταν ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ενγκελς.

● Από την ημέρα που δημοσιεύτηκε μέχρι τις ημέρες μας, εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι εφήρμοσαν τις συμβουλές του με εκπληκτικά αποτελέσματα: αδυνάτισαν μέχρι πλήρους εξαΰλωσης.

● «Η μισή Κύπρος είναι ήδη τουρκική». Δεν το είπε ο Ερντογάν. Δεν το είπε ο Μπαχτσελί των Γκρίζων Λύκων. Δεν το είπε Τούρκος στρατηγός, πτέραρχος, ναύαρχος. Το είπε ο υπουργός Ναυτιλίας Χρήστος Στυλιανίδης, που είναι Ελληνας της Κύπρου! Η κατάπτυστη δήλωσή του προκάλεσε σάλο και προσπάθησε να τα μαζέψει, ανακοινώνοντας πως «ήταν στα εισαγωγικά» η φράση του. Ντρέπεται και η ντροπή η ίδια…

● Πολλοί Αθηναίοι χειροκρότησαν τους αγρότες όταν εμφανίστηκαν τα τρακτέρ στο κέντρο της πόλης. Να είναι οι εξατμίσεις από τα αγροτικά οχήματα που σχηματίζουν τα μαύρα σύννεφα πάνω από την κυβέρνηση Μητσοτάκη ή κάτι άλλο;

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα