Ηρεμολόγιο Πέμπτης 22/02/2024

● Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι αξιέπαινος. Ταυτόχρονα με τη διεκπεραίωση της εκπομπής του έχει αναλάβει, οπωσδήποτε σε εθελοντική βάση, σημαντικά ανακριτικά καθήκοντα, καθώς και αρμοδιότητες επιθεωρητού εργασίας.

● Στη χθεσινή εκπομπή του τον θαυμάσαμε να ανακρίνει την αδελφή του παλαιοχριστιανού και με διεισδυτικό, χειρουργικό θα λέγαμε, τρόπο να προσπαθεί να της αποσπάσει πληροφορίες για την τηλεργασία του στον δήμο (υπό την έννοια μη τυχόν και ήταν κάνας αργόμισθος) και για το τεστ DNA που θα έπρεπε να κάνει ώστε να διαλυθούν οι υποψίες για αιμομικτικές σχέσεις με τις κόρες του.

● Ουδείς γνωρίζει τι έχει κάνει και τι όχι ο παλαιοχριστιανός. Αυτό θα φανεί στη συνέχεια. Ωστόσο, αυτό που κάνει εντύπωση είναι πως και μόνο η δήλωσή του ότι είναι παλαιοχριστιανός έχει εξοργίσει τα ΜΜΕ, τα οποία δεν οργίζονται ούτε με τους παλαιομαρξιστές ούτε με τους πιστούς άλλων θρησκειών και δογμάτων ή με άλλες κοινότητες ανθρώπων που ζουν σε παράγκες και αρκετοί εξ αυτών διακρίνονται για την παραβατική συμπεριφορά τους.

● Στον Σκάι αναδίδεται ένα έντονο παλαιοσυριζαϊκό άρωμα. Στην πρωινή εκπομπή του Οικονόμου και του (μια οικογένεια χορταίνει με τέσσερα τοστ) Παυλόπουλου διεξήχθη δημοψήφισμα για το αν οι τηλεθεατές του σταθμού θεωρούν πιθανή την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

● Πάντως, εδώ που τα λέμε, ο Κασσελάκης σε λίγο διάστημα μετετράπη από διάττοντα αστέρα και πολλά υποσχόμενο αρχηγό σε τηλεπερσόνα, βαρίδι για το κόμμα και πρόεδρο υπό προθεσμία.

● Μια πολιτική επικαιρότητα που κυριαρχείται από την ασημαντότητα…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα