Ηρεμολόγιο Παρασκευής 01/03/2024

● Είναι κολοσσιαία η δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Χατζηνικολάου. Η αποκλειστική συνέντευξη του σταθερά λιγομίλητου και επικοινωνιακά απρόσιτου διανοούμενου Γιώργου Λιάγκα σίγουρα θα διδάσκεται στο μέλλον ως υπόδειγμα άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.

● Είναι δύσκολο να βάλεις τον Γιώργη τον Λιάγκα στο ανατομικό τραπέζι, όπου με χειρουργικό τρόπο θα του εξορύξεις τις σώψυχες αλήθειες του και το πολύτιμο μέταλλο των γνώσεων, των απόψεων και των εμπειριών του. Κι όμως, ο Νίκος Χατζηνικολάου τα κατάφερε – είναι δίχως δεύτερη σκέψη ένας κασκαντέρ της ενημέρωσης, πανέτοιμος για όλες τις επικίνδυνες αποστολές.

● Αμ, η συγκυρία; Πού τη βάζεις τη συγκυρία, μάγκα μου; Ο δαιμόνιος Νίκος Χατζηνικολάου οσφράνθηκε την ανάσα του κοινού, που έπεφτε πάνω στον σβέρκο του Γιώργη του Λιάγκα.

● Σύσσωμη η κοινή γνώμη ακολουθούσε τον Λιάγκα κατά πόδας κι ενώ βαριανάσαινε και λαχάνιαζε και μπάφιαζε από την προσπάθεια να τον φτάσει, επιδίωκε να μάθει γιατί χώρισε με τη Σκορδά κι αν θα ξαναπαντρευτεί.

● Ε, ναι! Αυτά είναι θέματα μείζονα και φλέγοντα, με τα οποία οφείλει να ασχολείται στην εβδομαδιαία εκπομπή του ένας δημοσιογράφος του βεληνεκούς του Νίκου Χατζηνικολάου.

● Ο βετεράνος ρεπόρτερ, διευθυντής, εκδότης, νιουζ κάστερ, σίνιορ έντιτορ και κομεντέιτορ ξέρει ότι τα λιάγκεια ζητήματα απασχολούν τους τηλεθεατές. Οχι τα Τέμπη, ο πόλεμος στην Ουκρανία, η επέμβαση των Ισραηλινών στη Γάζα, η ακρίβεια, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα, τα Ελληνοτουρκικά, η ραγδαία αύξηση της νεανικής παραβατικότητας, η υπογεννητικότητα και οι αγροτικές κινητοποιήσεις.

● Μόνο μπράβο αξίζουν στον Νίκο Χατζηνικολάου για την ιδέα του να ανοίξει επιτέλους ο φάκελος του διαζυγίου Λιάγκα – Σκορδά και να ενημερωθούμε αν θα ξαναφάει ο λαός κουφέτα στον επόμενο γάμο του τηλεπαρουσιαστή.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα