Ηρεμολόγιο Παρασκευής 15/03/2024

● Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πήγε στον Εβρο για να καμαρώσει τον φράχτη και να μας διαβεβαιώσει ότι «τα σύνορα είναι ασφαλή και απροσπέλαστα».

● Καλό είναι που πήγε ο άνθρωπος να ποζάρει εκεί, διότι αφενός, λείπει το γέλιο από τη ζωή μας και, αφετέρου, ο Εβρος είναι, για την ώρα, λιγότερο επικίνδυνη περιοχή από του Ζωγράφου στην Αθήνα, την οποία κατακαίνε κάθε τόσο όσοι γουστάρουν να την κάψουν.

● Επίσης, ο Εβρος είναι λιγότερο επικίνδυνος από τη διακεκαυμένη ζώνη του αθηναϊκού κέντρου, όπου το πιστολίδι πέφτει σύννεφο, και το Καπανδρίτι, όπου ευφάνταστοι ληστές έκλεψαν την μπουλντόζα του δήμου και αποπειράθηκαν να ληστέψουν κοσμηματοπωλείο – αφού πρώτα μπούκαραν με την μπουλντόζα εντός του κάνοντάς το ρημαδιό.

● Επίσης, είναι έξυπνη η κίνηση του Χρυσοχοΐδη να πάει στον Εβρο διότι δεν θα διασταυρωθούν οι δρόμοι του με πολλούς λαθρομετανάστες, οι οποίοι προτιμούν πλέον τη Γαύδο και την Κρήτη για να «διεκπεραιωθούν» μέχρι τη χώρα μας και να τους νομιμοποιήσει ο Καιρίδης.

● Επίσης, ένα παράπλευρο καλό της επίσκεψης Χρυσοχοΐδη στον Εβρο για να επιθεωρήσει τον φράχτη που χτίζεται έχει καλλιτεχνική υφή. Πάντοτε είναι ενδιαφέρουσες οι εθνικοπατριωτικές παραστάσεις που ανεβάζει η νεοταξική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πριν από τις εκλογές.

● Ο Εβρος (που κάηκε ολοσχερώς επί Κούλεως, ας μην το ξεχνάμε αυτό) προσφέρεται για αυτού του είδους τις ημιεπικές παραγωγές. Φτιάχνεις φράχτη εκεί κι έπειτα νομιμοποιείς όσους φτάνουν διά θαλάσσης στην Ελλάδα για να μαζέψουν… ελιές.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα