Ηρεμολόγιο Δευτέρας 01/04/2024

● Η αφρικανική σκόνη που κυριάρχησε στους ελληνικούς αιθέρες έκανε μερικούς από τους πλούσιους συμπολίτες μας, τους βολεμένους της πολιτικής αλλά και απλούς πολίτες να στρέψουν τον νου τους στη σκληρά δοκιμαζόμενη από την πείνα αφρικανική ήπειρο, στους φτωχούς όλου του κόσμου αλλά και στην πατρίδα μας, που εδώ και καιρό υποφέρει λόγω οικονομικής δυσπραγίας.

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαδημούλης δήλωσαν ότι θα εκποιήσουν μερικά από τα δεκάδες ακίνητα που διαθέτουν για να ταΐσουν τους πεινασμένους.

● Ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν δεκάδες απολύσεις υπαλλήλων της Βουλής που μπήκαν με βύσμα επειδή τυγχάνουν συγγενείς, φίλοι, κολλητοί και αμόρε πολιτικών, και θα μοιραστούν τα λεφτά των παχυλών μισθών τους σε άπορες οικογένειες.

● Οι ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ που κονόμησαν άγρια με τα λοκντάουν επί κορονοϊού και θησαύρισαν με την αισχροκέρδεια, που είχε ως πρόσχημα τον ρωσοουκρανικό πόλεμο, υποσχέθηκαν να χαρίσουν το 90% των υπερκερδών τους στο δημόσιο ταμείο.

● Οι Ελληνες τουρίστες που χαλάνε το περίσσευμά τους σε ταξίδια στην Τουρκία, σε καζίνο στα Σκόπια και στα Κατεχόμενα σκέφτηκαν ότι είναι λάθος να δαπανώνται χρήματα που ταΐζουν τα θηρία που θέλουν να μας κατασπαράξουν και αποφάσισαν να διακοπάρουν μόνο σε ελληνικούς προορισμούς.

● Καλή Πρωταπριλιά!

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα