Ηρεμολόγιο Παρασκευής 26/04/2024

● Τι σημαίνει τηλεοπτική ενημέρωση στην Ελλάδα: τα δελτία ειδήσεων – ένα από τα πολλά εκείνο του Mega, χθες το μεσημέρι.

● Η παρουσιάστρια Δώρα Αναγνωστοπούλου εκφώνησε την ακόλουθη είδηση: «Ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρώην βουλευτής του ακροδεξιού μορφώματος “Σπαρτιάτες” Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο ύστερα από έντονο διάλογο με ύβρεις και εξευτελιστικές εκφράσεις που είχαν ανταλλάξει. Είμαστε συνδεδεμένοι με τη Βουλή με τον Παναγιώτη Τζαννετάτο για όλο το παρασκήνιο της κόντρας και του άγριου ξυλοδαρμού μεταξύ των δύο βουλευτών της άκρας και της βαθιάς σκληρής δεξιάς».

● Από τα παραπάνω αξίζει να συγκρατήσουμε το αμίμητο για τους βουλευτές «της άκρας και της βαθιάς σκληρής δεξιάς». Στην Ελλάδα υπάρχει άκρα δεξιά. Υπάρχει και βαθιά σκληρή δεξιά. Και οι δύο… δεξιές, η άκρα και η βαθιά, η αβυσσαία, είναι ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει ποτέ.

● Ευτυχώς στην Ελλάδα έχουμε μόνο ένα άκρο. Το δεξί. Το σταλινικό ΚΚΕ δεν είναι άκρα αριστερά. Οι χειροκροτητές των μαζικών σφαγών στην Πηγάδα του Μελιγαλά, στον Φενεό, στην Ούλεν, στη Στιμάγκα και σ’ ένα σωρό άλλα μέρη είναι… δημοκράτες.

● Επίσης, η παρουσιάστρια του δελτίου και το «σούπερ» στην οθόνη (η λεζάντα, αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε όρο από τον γραπτό Τύπο) αναφέρουν ξεκάθαρα ότι «ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Φλώρος γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης».

● Ο απεσταλμένος του Mega στη Βουλή μίλησε, όμως, για δύο σενάρια. Για την ακρίβεια, είπε: «Φέρεται ο κ. Φλώρος είτε να χτύπησε, αυτό είναι το ένα σενάριο, είτε να έκανε κεφαλοκλείδωμα∙ σε κάθε περίπτωση, έριξε στο πάτωμα τον συνάδελφό του και στη συνέχεια ακολούθησαν όλα όσα ζούμε από χθες».

● Εν συνόψει: Μη χάνετε τον χρόνο σας παρακολουθώντας ελληνόφωνη τηλεόραση. Πιο πολύ θα σας σκοτίσει παρά θα σας διαφωτίσει.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα