Ηρεμολόγιο Τρίτης 28/05/2024

● Ο Τούρκος που έβαζε τις φωτιές στο όρος Αιγάλεω είχε κάρτα αιτηθέντος χορήγησης κάρτας ασύλου, ως διωκόμενος από την κυβέρνησή του λόγω… ομοφυλοφιλίας.

● Είναι απορίας άξιον πόσοι πράκτορες της ΜΙΤ έχουν μπουκάρει στην Ελλάδα, έχουν αιτηθεί άσυλο (ή το έχουν λάβει κιόλας), λαμβάνουν επιδόματα και παροχές που πληρώνουμε εμείς και περιμένουν το πράσινο φως για να αρχίσουν τα σαμποτάζ.

● Είναι σίγουρο ότι την ώρα της αναμέτρησης με την Τουρκία, η οποία είναι αναπόφευκτη, θα είναι χιλιάδες οι… φυτεμένοι από την Αγκυρα «πρόσφυγες» που θα χτυπήσουν σε καίρια σημεία τις υποδομές, επιδιώκοντας την πρόκληση χάους εντός της ελληνικής επικράτειας.

● Μαζί με τους οργανωμένους στρατιώτες και πράκτορες της Τουρκίας θα υποχρεωθούμε να τα βγάλουμε πέρα και με μυριάδες ανοργάνωτους. Αυτούς που θα θελήσουν να δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στους ομoθρήσκους τους. Οποιος δεν το πιστεύει ας κάνει μια βολτούλα στο αθηναϊκό κέντρο, στα ισλαμικά γκέτο που ήδη έχουν δημιουργηθεί, για να δει τις είδους βλέμματα θα του ρίχνουν οι… ευπαθείς.

● Φυσικά, όταν φτάσει ο καιρός της μεγάλης ανάγκης, πάμπολλοι εθνοσωτήρες θα βρίσκονται στα ξένα, θα την έχουν κοπανήσει δηλαδή, δηλώνοντας κάθε τόσο την αλληλεγγύη τους στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και διοργανώνοντας εράνους υπέρ της χώρας, που ουδέποτε θα φτάσουν στην Ελλάδα.

● Το έργο αυτό το έχουμε ξαναδεί και, έτσι που πάνε τα πράγματα, θα υποχρεωθούμε να το παρακολουθήσουμε για μία επιπλέον φορά.

● Η σχολική χρονιά βαίνει προς την ολοκλήρωσή της, πάντοτε ακολουθούμενη από το θρίλερ των πανελλαδικών εξετάσεων, και οι δάσκαλοι και οι καθηγητές ανταλλάσσουν μέσω κινητών τηλεφώνων και υπολογιστών σατιρικά ψηφιακά εικαστικά όπως αυτό στην εικόνα.

● Εκεί, καθηγητής που δείχνει να έχει ξεπεράσει τα 70 δηλώνει ότι είναι 27 ετών και το επάγγελμά του τον αναζωογονεί και τον ανανεώνει.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα