Ο εραστής του Μακρόν, θέμα σε γαλλικό ντοκιμαντέρ

Άγνωστος φέρεται ότι ειδοποίησε τη σύζυγό του

Το ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε άνω κάτω το Μέγαρο των Ηλυσίων αποκαλύπτει νέο γαλλικό ντοκιμαντέρ, όπου υπάρχει ο ισχυρισμός ότι η Μπριζίτ Μακρόν άκουσε στην άλλη άκρη της γραμμής κάποιον να της λέει ότι ο άνδρας της και πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ήταν εκείνη τη στιγμή με τον… εραστή του!

Ο ισχυρισμός αυτός έρχεται διά στόματος του πολιτικού σχολιαστή Νικολά Πριζέτ και παρουσιάζεται στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Στην κόλαση των προεδρικών εκλογικών εκστρατειών», που προβάλλεται από το κανάλι BFMtv. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι παρά τα πολύ αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας και τους ελέγχους σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές της 68χρονης πρώτης κυρίας, κάποιος κατάφερε να φτάσει μέχρι αυτήν και της είπε: «Ξέρω ότι ο σύζυγός σου είναι τώρα μ’ έναν άνδρα σ’ αυτό το μέρος». Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο γερουσιαστής Φρανσουά Πατριά, μέλος του κόμματος του Μακρόν, που αποκάλυψε ότι η Μπριζίτ ήταν συντετριμμένη μετά το τηλεφώνημα. «Συνειδητοποιείτε τι τολμούν να πουν; Δεν μας χαρίζουν τίποτα. Είμαι λυπημένη και σοκαρισμένη που άκουσα κάτι τέτοιο, αλλά θα προχωρήσουμε» φέρεται ότι είπε η Μακρόν σε φίλους της μετά το τηλεφώνημα, σύμφωνα με τον Πατριά.

Δεν προσδιορίζεται χρονικά πότε έγινε αυτό το τηλεφώνημα, ωστόσο το 2017 είχε κυκλοφορήσει έντονα η φημολογία ότι ο Γάλλος πρόεδρος, ο οποίος είναι 24 χρόνια μικρότερος από τη σύζυγό του, είναι στην πραγματικότητα ομοφυλόφιλος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα