Real estate Ουκρανών στα Κατεχόμενα!

Δημοσιογράφος του ψευδοκράτους αποκάλυψε τις αγορές σπιτιών από αξιωματούχους του Ζελένσκι

Μετά την αμέριστη στήριξη -στρατιωτική, οικονομική και ανθρωπιστική- που έχει λάβει η Ουκρανία από την Ευρώπη -και τη χώρα μας συγκεκριμένα- καθ’ όλη τη διάρκεια της ρωσικής εισβολής και λίγες ημέρες μετά την είδηση πως η Ρωσία προτίθεται να ανοίξει προξενείο στα κατεχόμενα από την Τουρκία κυπριακά εδάφη, τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης έγραφαν χθες πως ένας Ουκρανός βουλευτής και ένας αναπληρωτής υπουργός έσπευσαν να αγοράσουν σπίτι στην «τδβκ» για να κάνουν τις διακοπές τους.

«Ηρθαν στην “τδβκ” και ζουν στα σπίτια τους εδώ για μεγάλο χρονικό διάστημα» έγραφε σε άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας «Kibris» του ψευδοκράτους Οζέρ Κανλί, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία για τους δύο Ουκρανούς αξιωματούχους.

Στο ίδιο δημοσίευμα, που διακατέχεται από ένα πνεύμα «ανοίγματος» του ψευδοκράτους προς τον κόσμο, αναφέρεται ακόμη πως «εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι από τρίτες χώρες που έχουν υιοθετήσει τη νόμιμη ύπαρξη του κράτους μας έχουν αποφοιτήσει από τα πανεπιστήμιά μας και έχουν φτάσει σε πολύ σημαντικές θέσεις στις χώρες τους. Υπάρχουν πολλοί Πακιστανοί, Τουρκμένοι, Ουζμπέκοι, Κιργίσιοι ανάμεσά μας τώρα. Ακόμα και άνθρωποι από την Κίνα και την Κορέα ζουν μαζί μας».

«Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων από ορισμένες σκανδιναβικές χώρες αλλά και από τη Γερμανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, ακόμα και τη Βρετανία, έχουν αγοράσει σπίτια στην “τδβκ” και έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας» προσθέτει ο διευθυντής της εφημερίδας «Kibris». «Για μεγάλο χρονικό διάστημα λέγαμε ότι οι φοιτητές που αποφοίτησαν από τη χώρα μας, οι άνθρωποι τρίτων χωρών που ζουν εδώ, θα είναι μια μέρα οι φυσικοί πρεσβευτές μας στον κόσμο, αλλά ορισμένοι κύκλοι δεν το πίστευαν. Τώρα, όμως, έχουν έρθει αυτές οι μέρες» έγραψε ο Κανλί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα