Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί για την Κύπρο

Δεν χάνουν ευκαιρία να προκαλέσουν οι Τούρκοι, οι οποίοι, πέρα από τις φωτιές που φροντίζουν να ανάβουν με τις δηλώσεις των «λύκων» του «σουλτάνου» Ερντογάν στην ευρύτερη περιοχή, κάνουν βέβαια πλάτες και στους Τουρκοκυπρίους, δίνοντας έτσι το βήμα στον ηγέτη του ψευδοκράτους να κάνει ανήκουστες δηλώσεις. Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί (φωτό), λοιπόν, εταίρος του Τούρκου προέδρου, στη διάρκεια ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης προέβη σε νέα χολερική, όσο όμως κυρίως προκλητική δήλωση – τούτη τη φορά για το Κυπριακό. «Δεν είναι πλέον απαραίτητο να λέμε “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”. Χρειάζεται να λέμε “Κυπριακό Κράτος”» τόνισε ο Τούρκος πολιτικός, με αφορμή τη συνεδρίαση του Οργανισμού Τουρκικών Κρατών, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα και δη στις 3 Νοεμβρίου στο Καζακστάν – συνεδρίαση στην οποία το ψευδοκράτος θα συμμετάσχει ως «παρατηρητής».

«Ο Οργανισμός Τουρκικών Κρατών, ο οργανισμός-ομπρέλα της ιστορικής και πολιτιστικής ενότητας, θα εμπλουτίσει τη βαθιά ριζωμένη συνεργασία και αδελφοσύνη που εκτείνεται από τη Βουδαπέστη μέχρι τα ανατολικά της Κασπίας» σημείωσε ο Μπαχτσελί.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα