Στο νυχτερινό κέντρο Ακτή Πειραιώς θα εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης από τα μέσα Νοεμβρίου, έχοντας στο πλευρό του -εκτός απροόπτου- τον Apon. Ο επιχειρηματίας Κώστας Ματσίκας ήταν εκείνος που κατάφερε τελικά να κλείσει συμφωνία συνεργασίας με τον δημοφιλή και πολυσυζητημένο καλλιτέχνη για την τρέχουσα χειμερινή σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια και ο «Μαζώ», όπως τον αποκαλούν οι fans του, θα κάνει δύο live εμφανίσεις σε εβδομαδιαία βάση, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.
Οπως μαθαίνουμε, μάλιστα, ήταν ο ίδιος που πρότεινε στον επιχειρηματία να συμπράξει επί σκηνής στην Ακτή Πειραιώς με τον καλλιτέχνη των viral επιτυχιών «Βοριάς» και «Χιλιόμετρα» Apon, με τον οποίο είχαν τραγουδήσει πέρυσι και στο stage του «The Voice of Greece». Για την ιστορία, μετά τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο που οδήγησε σε πόλεμο με την οικογένειά του, είχε γίνει γνωστό ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης θα συνέχιζε την περσινή συνεργασία του με το κέντρο Fever.
Λίγο καιρό αργότερα ωστόσο άλλαξαν τα πλάνα του, με το συγκεκριμένο σχήμα να «ναυαγεί». Αμέσως οι επιχειρηματίες δύο άλλων νυχτερινών κέντρων διεκδίκησαν τον δημοφιλή καλλιτέχνη, ο οποίος ανάμεσα στην Ακτή Πειραιώς και στο Φωταέριο επέλεξε τελικά την πρόταση του Κώστα Ματσίκα και θα ρίξει… άγκυρα στην Ακτή Πειραιώς τον φετινό χειμώνα.
Πηγή: Εφημερίδα Espresso