Ο Θοδωρής Φέρρης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του βήματα, στο άγχος που του προκαλούν οι συνεντεύξεις, αλλά και στη σχέση του με την μητέρα του.
«Δούλευα για το μεροκάματο όπως όλοι, γιατί μην κοιτάτε τους καλλιτέχνες που είναι έτσι λίγο πιο, ας πούμε, popular, διάσημοι και τα λοιπά, υπάρχουν από πίσω παιδιά, εκατοντάδες παιδιά που παλεύουνε και μάχονται και τεράστια ταλέντα, και ένας από αυτούς ήμουν και εγώ. Παίρνω αγάπη απ’ τον κόσμο. Έτσι το κρίνω, ότι παίρνω αγάπη. Οπότε αυτό για μένα είναι πολύτιμο. Υπερπολύτιμο» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Φέρρης.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο πόσο άβολα νιώθει με ορισμένα δημοσιεύματα στα social media στα οποία τον κάνουν tag: «Μου λένε διάφορα στα tags που μου κάνουν στο Instagram, μου κάνουν διάφορα και στο TikTok. Δεν είμαι και πολύ έτσι σύμφωνος σε αυτά».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, μίλησε για τη σχέση του με την μητέρα του, αλλά και στην τρυφερή τους εμφάνιση στo J2US: «Η μητέρα μου ανέκαθεν με συμβούλευε να είμαι καλό παιδί. Δεν μου ανέφερε ποτέ για καριέρες, για δίσκους, για ταμπέλες. Τραγουδάμε κάθε μέρα με τη μητέρα μου σχεδόν όλη μου τη ζωή, οπότε αυτό που έκανα μαζί της στο J2US δεν είχε κάποια διαφορά. Η διαφορά ήταν ότι ήταν στην τηλεόραση. Η αλήθεια είναι ότι είχα λίγο άγχος λόγω τηλεόρασης, αυτό».
Στο τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε το άγχος που του προκαλούν οι συνεντεύξεις: «Δεν είναι ότι λέω όχι συνεντεύξεις, απλά γενικά νιώθω άβολα έτσι κι αλλιώς με την τηλεόραση, απλά αυτό. Αγχώνομαι δηλαδή με μια κάμερα απέναντι».


