🟧 Η DEALnews κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή στα περίπτερα, ανανεωμένη, με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ και αναλύσεις από όλο τον κόσμο του επιχειρείν και της οικονομίας.
🟦 Διαβάστε στην DEALnews:
👉 Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ του Ταμείου Ανάκαμψης – Παρά τον πακτωλό των 36 δισ. ευρώ, το εγχώριο επιχειρείν δεν ενισχύθηκε συνολικά και η Ελλάδα έπεσε στη διεθνή κατάταξη ανταγωνιστικότητας από την 47η θέση στην 50ή – Στην κυβερνητική αποτελεσματικότητα η χώρα κατέγραψε υποχώρηση κατά έξι θέσεις (από την 53η βρέθηκε στην 59η θέση) και στις υποδομές υποχώρησε κατά τέσσερις θέσεις – Την ίδια στιγμή πρόσφατη έκθεση για τη Διαφάνεια βγάζει επτά κίτρινες κάρτες για «μαύρες τρύπες» που αφορούν ναυτιλιακές, «trusts» και ξένες εταιρείες που δρουν εντός των συνόρων
👉 ΑΦΙΕΡΩΜΑ για τη Διεθνή Ημέρα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων – Προβλήματα, προκλήσεις και προοπτικές – Τι αναφέρουν στην «DEALnews» η Αλεξάνδρα Πάλλη-Γιαννακοπούλου, πρόεδρος του CSR Hellas και αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Ευρωπαϊκού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Αττικής, και ο Κωνσταντίνος Δαμίγος, πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας (ΒΕΑ)
👉 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – «Big Brother» για ιδιώτες με χρέη στο Δημόσιο
👉 «Πακέτο» 6,5 δισ. ευρώ σε κατασκευαστικές και μεσίτες
👉 ΝΑΥΤΙΛΙΑ – Ντόμινο εξελίξεων και εξαγορών
👉 ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ – Οι απαντήσεις που «χρωστά» ο Σπ. Θεοδωρόπουλος
👉 ΣΚΟΥΡΙΕΣ – Οι επόμενες κινήσεις της Ελληνικός Χρυσός – Τέλος του έτους αρχίζει η εμπορική λειτουργία του μεταλλείου χρυσού και χαλκού, σύμφωνα με τον Χρ. Μπαλάσκα.
👉 ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – Αλμα με νέα κεφάλαια για την ElvalHalcor – Το επενδυτικό πρόγραμμα 455 εκατ. ευρώ έως το 2030 προσελκύει ισχυρό αμερικανικό ενδιαφέρον.
👉 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ – Απανωτά χτυπήματα για τη Fourlis – Παρά τη φετινή κερδοφορία, η διοίκηση προχωρά σε καινούργιο business plan, με εκτεταμένη αναδιάρθρωση.
👉 GREEK BUSINESS STORIES – Η Softweb προχωρά με «όπλο» το AI – Βάζει πλώρη για την Κύρια Αγορά του Euronext Athens, όπως αναφέρει ο CEO Χαρ. ∆ημητρακόπουλος.
👉 Νόμος Κατσέλη: Ποιοι κερδίζουν μικρότερες δόσεις και ποιοι μένουν εκτός ρύθμισης
Επιπλέον, την Παρασκευή 26/06 με την DEALnews 👉 ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – «Περί Ιατρικής»
🏛️ «Η Χρυσή Βιβλιοθήκη της Αρχαίας Ελλάδας» – Αρχαία ελληνικά έργα σε πολυτελείς χρυσότυπες εκδόσεις, με το πρωτότυπο κείμενο και νεοελληνική μετάφραση.
📚 Πλάτων, Αριστοτέλης, Θουκυδίδης, Όμηρος, Ηρόδοτος, Αίσωπος, Ιπποκράτης, Ησίοδος, Ξενοφών και Πλούταρχος σε μια συλλογή για κάθε βιβλιοθήκη.
✨ Αθάνατα έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας σε εκδόσεις – διαμάντια για τους φίλους της ιστορίας, της φιλοσοφίας και του πολιτισμού.
📘 Αυτή την εβδομάδα: ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ – «Περί Ιατρικής»
🗞️ ΝΕΑ DEALnews – Η φωνή του επιχειρείν
