Αναρτήθηκαν οι επιταγές για το θέατρο

Έως την Πέμπτη οι ενστάσεις των αποκλεισμένων κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων της ΔΥΠΑ

Αναρτημένοι είναι από χθες οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων, αποκλεισμένων και θεατρικών επιχειρήσεων παρόχων για το Πρόγραμμα Χορήγησης Επιταγών Θεάματος της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης για τη χειμερινή περίοδο 2022-2023. Οι απορριφθέντες έχουν στη διάθεσή τους τρεις ημέρες για να υποβάλουν ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων μέσω του gov.gr.

Ειδικότερα, οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από σήμερα το πρωί έως και τις 3.00 το απόγευμα της Πέμπτης αποκλειστικά ηλεκτρονικά στις ακόλουθες διευθύνσεις:

α) https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/epitages-theamatos από τους δικαιούχους. Η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και Ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Επιταγές θεάματος

β) https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-epitagon-theamatos από τους παρόχους. Η διαδρομή είναι: Αρχική – Εργασία και Ασφάλιση – Αποζημιώσεις και Παροχές – Πάροχοι επιταγών θεάματος.

Ενστάσεις που δεν υποβάλλονται με ηλεκτρονικό τρόπο δεν θα εξετάζονται. Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ένσταση οφείλουν να έχουν πρώτα ελέγξει αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα. Επίσης, να ελέγξουν από τον σχετικό πίνακα αν έχουν αποκλειόμενα ωφελούμενα μέλη, να αναφέρουν τους λόγους της ένστασης (π.χ. μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση όλα τα απαιτούμενα αποδεικτικά δικαιολογητικά, σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση. Όσον αφορά τους παρόχους που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση, οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους.

Το πρόγραμμα, συνολικού προϋπολογισμού 3.000.000 ευρώ, θα ξεκινήσει από την επομένη της έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων και θα διαρκέσει καθ’ όλη τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2022-2023, με ημερομηνία λήξης την 31η Μαΐου 2023. Με την επιταγή οι δικαιούχοι και ωφελούμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το Μητρώο Παρόχων της ΔΥΠΑ χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό. Η αξία των επιταγών ανέρχεται κατά μέγιστο όριο στα 15 ευρώ για τις κεντρικές σκηνές και στα 12 ευρώ για τις παιδικές σκηνές. Οι πάροχοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας συγκεκριμένο αριθμό θέσεων πλατείας για την παρακολούθηση των παραστάσεων που θα ανέβουν στα θέατρά τους κατά τη χειμερινή περίοδο 2022-2023.

Σύμφωνα με τη ΔΥΠΑ, σκοπός του προγράμματος είναι η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα