Η SYMMETRIA® τιμάται με το διεθνές βραβείο ποιότητας 2023

Η SYMMETRIA® μαζί με το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και το Πανεπιστήμιο Πατρών έλαβαν αυτή την τιμητική διάκριση από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Έρευνας Ποιότητας, στις Βρυξέλλες την Κυριακή 9 Ιουλίου.

Η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Έρευνας Ποιότητας, η οποία εδρεύει στην Ελβετία, κάθε χρόνο επιβραβεύει κορυφαίους οργανισμούς και εταιρείες που δεσμεύονται και εφαρμόζουν στρατηγικές διαχείρισης ποιότητας λαμβάνοντας υπόψιν τις επιχειρηματικές πρακτικές και την τεχνολογική καινοτομία με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ο Dr. Νίκος Μεταξωτός M.D., Ph.D, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιδρυτής της SYMMETRIA® δηλώνει: «Οι διακρίσεις της SYMMETRIA® όλα αυτά τα χρόνια, δεν αποτελούν αναγνώριση μόνο για τη SYMMETRIA® αλλά και για την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε το Κάλλος, την Τέχνη, τον Ανθρωπισμό, την Ιατρική.»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα