Cosmodata: Στην κορυφή για πάνω από 30 χρόνια!

Όταν ακούμε Cosmodata, ένα πράγμα μας έρχεται αμέσως στο μυαλό και δεν είναι άλλο από ποιοτικός εξοπλισμός.

Η Cosmodata διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή σε υπολογιστές, laptops, τηλέφωνα, εκτυπωτές, περιφερειακά και πολλά άλλα προϊόντα, τα οποία μπορείτε να βρείτε τόσο στο online κατάστημα, όσο και σε ένα από τα 7 φυσικά της καταστήματα!

Τι είναι λοιπόν αυτό που κάνει την Cosmodata να ξεχωρίζει;

Η Cosmodata δεν αποτελεί απλώς άλλο ένα κατάστημα με τεχνολογικό εξοπλισμό. Αυτό που τη διακρίνει από την υπόλοιπη αγορά, είναι η ποικιλία, οι τιμές της, το άριστο customer service της και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Ακόμα αναρωτιέστε γιατί να την επιλέξετε;

Υπηρεσία Delivery now

H Cosmodata διαθέτει τη μοναδική υπηρεσία Delivery Now, με την οποία μπορείτε να έχετε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο χώρο σας, εντός 2 ωρών!

Η υπηρεσία αυτή κυριολεκτικά «λύνει τα χέρια σας», ειδικά σε περίπτωση ανάγκης, όπως για παράδειγμα άμεση αντικατάσταση τηλεφώνου, ή εύρεση ανταλλακτικού.

Καταχωρήστε τον ταχυδρομικό σας κώδικα και αν το προϊόν που χρειάζεστε είναι διαθέσιμο, τότε θα το έχετε άμεσα στην πόρτα σας! Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την υπηρεσία εδώ.

Quick Link: Τηλεφωνική παραγγελία με πιστωτική κάρτα

Με την υπηρεσία Quick Link, μπορείτε να κάνετε την πιο γρήγορη και ασφαλή αγορά! Αρχικά, καταχωρείτε την παραγγελία σας, έπειτα λαμβάνετε την εντολή πληρωμής με sms αλλά και e-mail, πληρώνετε και είστε έτοιμοι. Τόσο απλά!

Υπηρεσία παραλαβής εντός  20’

Η Cosmodata διαθέτει μια μοναδική υπηρεσία, όπου μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μόλις σε 20 λεπτά! Πώς γίνεται αυτό; Επιλέγετε την κατηγορία προϊόντων που επιθυμείτε, έπειτα επιλέγετε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει και την επιλογή «Παραλαβή εντός 20’ από», προσθέτετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και είστε έτοιμοι!

Βασική προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα της προτίμησής σας.

Powersearch: Για να βρείτε άμεσα το προϊόν που ψάχνετε

Το online κατάστημα της Cosmodata διαθέτει την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης προϊόντων, για να βρίσκετε άμεσα και γρήγορα αυτό που ψάχνετε! Γιατί να χάνετε χρόνο στην περιήγηση προϊόντων, αν γνωρίζετε εξαρχής τι είναι που χρειάζεστε;

Service… NOW!

Με την υπηρεσία Service Now δεν είναι ανάγκη να περιμένετε για να επιδιορθώσετε το προϊόν σας. Η Cosmodata μπορεί να το κάνει άμεσα για εσάς, σε ένα από τα διαθέσιμα service points της. 

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της Cosmodata σας δίνει μια εκτίμηση χρόνου αλλά και κόστους επιδιόρθωσης. Έτσι κερδίζετε πολύτιμο χρόνο, χωρίς να ταλαιπωρείστε. Σε περίπτωση που η βλάβη αντιμετωπίζεται άμεσα και υπάρχουν τα διαθέσιμα ανταλλακτικά, θα λάβετε πίσω το προϊόν, μέσα σε λίγες ώρες!

Service Date

Με την υπηρεσία Service Date, πλέον ορίζετε εσείς πότε θα έρθει ο τεχνικός στο χώρο σας, μόνο με 3 κλίκ! Επιλέξτε την ημερομηνία που επιθυμείτε και αφήστε το πρόβλημά σας στο έμπειρο προσωπικό της Cosmodata!

Ασυναγώνιστη ποιότητα

Ο κόσμος της τεχνολογίας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολος! Η Cosmodata όχι μόνο καλύπτει πλήθος προτιμήσεων με την ποικιλία της, αλλά είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύσεις στα προβλήματά σας!

Επισκεφθείτε σήμερα το online κατάστημά της και ανακαλύψτε μόνοι σας μοναδικές υπηρεσίες, μοναδικά προϊόντα και μοναδικές τιμές!

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα