Θέλετε να δείτε πώς ενημερώνεται το κοινό στην Ελλάδα; Διαβάστε: «Eνας 46χρονος αλλοδαπός δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από 62χρονο το βράδυ του Σαββάτου στην Πάτμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά, αφού ο δράστης χρησιμοποίησε ακόμα και το… κράνος του για να τον τραυματίσει.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος είχε προβεί σε χειροδικία σε έναν 46χρονο αλλοδαπό (υπήκοο Μπαγκλαντές) προκαλώντας του σωματικές βλάβες, στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα της Σκάλας Πάτμου… Ο 46χρονος αλλοδαπός παρελήφθη αρχικά από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Πάτμου για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ελικόπτερο στο Νοσοκομείο της Ρόδου. Σύμφωνα με τις ιατρικές γνωματεύσεις, η υγεία του δεν διατρέχει κίνδυνο».
Καταλάβατε; Εκεί που κάθονταν, διότι σκοπίμως δεν μας λέει από τι προήλθε η συμπλοκή, ο 62χρονος βούτηξε το κράνος της μηχανής του και έκανε τουλούμι στο ξύλο τον περίπου 20 χρόνια νεότερό του! Ετσι, στα καλά καθούμενα. Το θύμα μεταφέρθηκε, με ελικόπτερο παρακαλώ, στη Ρόδο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό. Εγώ απορώ πώς ακόμη είναι ζωντανός ο 62χρονος και δεν έχει εκτελεστεί με συνοπτικές διαδικασίες. Παρακαλώ, μετά την εκτέλεση, ας μας πουν τον λόγο του καβγά!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΛΩΣΗΣ
Από τη στήλη «Ριπές» της «δημοκρατίας»