Κατάπτυστη επίθεση Θανάση Καρτερού σε Σωτήρη Τσιόδρα και βολές σε Ξανθό!

Χυδαία επίθεση κατά του Σωτήρη Τσιόδρα κάνει ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα Θανάσης Καρτερός. Με ένα κατάπτυστο και ξέχειλο από εμπάθεια άρθρο στην «Αυγή» βάζει στο στόχαστρό του τον άνθρωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού και τυγχάνει της αποδοχής της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.

Ακόμη και οι συριζαίοι παραδέχονται ότι και «εμείς έναν Τσιόδρα θα θέλαμε» για την κρίσιμη αυτή θέση, την κρίσιμη τούτη στιγμή. Αλλά ο κ. Καρτερός βλέπει τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας ως «εκπρόσωπο του Μητσοτάκη» που κάνει «προπαγάνδα» υπέρ της κυβέρνησης.

Ο τίτλος του άρθρου του Θανάση Καρτερού στη στήλη του «ala Καρτ» της «Αυγής» είναι «Όταν έκλαψε ο Τσιόδρας» και με αυτό κάνει μια πρωτοφανή και ανεξήγητη επίθεση στον Σωτήρη Τσιόδρα, προσάπτοντάς του, προφανώς ελλείψει επιχειρημάτων, ότι πήγε να… ψάλλει σε άδεια εκκλησία και τον κατηγορεί επειδή εμφανίζεται ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κ. Μητσοτάκη, αντί να εκπροσωπεί «τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, τους παραπεταμένους από το σύστημα, τους πρόσφυγες, τους Ρομά, φυλακισμένους και απόκληρους».

«Είναι δικός τους εκπρόσωπος. Δεν είναι ουδέτερος ο Τσιόδρας. Κι όταν μιλάει, κι όταν κλαίει, αυτούς εκπροσωπεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Καρτερός, προφανώς ξεχνώντας ότι η μάχη κατά του κορονοϊού δεν αφορά μια μερίδα πολιτών ή ένα συγκεκριμένο ιδεολογικοπολιτικό φάσμα, αλλά όλους όσοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας.

Εντελώς αδίκως και με τρόπο απαράδεκτο και χυδαίο προσάπτει στον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας ότι δεν «εκπροσωπεί τους ανθρώπους πρώτης γραμμής» και κάνει τρομοκρατική προπαγάνδα, όταν λέει ότι «θα είχαμε 2.265 νεκρούς», αν δεν παίρναμε τα μέτρα που πήραμε.

Ο κ. Καρτερός το τερματίζει μάλιστα, αφήνοντας αιχμές και κατά του μετριοπαθούς πρώην υπουργού Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέα Ξανθού, που επέλεξε χαμηλούς τόνους στην αντιπολιτευτική του τακτική, σε μια περίοδο που η χώρα ολόκληρη δίνει μάχη κατά της πανδημίας. «Κι εμείς έναν Τσιόδρα θα είχαμε σε αυτή τη θέση, αυτό από ευγενείς συριζαίους» αναφέρει, χωρίς να τον κατονομάσει, σπάζοντας πάλι χολή ο πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα