Αξιέπαινη δωρεά από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πανδημία!

Προσφορά από την Πλεύση Ελευθερίας στην «Παμμακάριστο» με χρήματα από την κρατική επιδότηση

Να συμβάλει εμπράκτως στην προσπάθεια του συστήματος της δημόσιας υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού θέλησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, προχωρώντας στη δωρεά τριών κλινών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, χρησιμοποιώντας την κρατική χρηματοδότηση συνολικά τριών μηνών του κόμματός της.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και νυν επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας δώρισε στο Γενικό Νοσοκομείο «Παμμακάριστος», που αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό, τρεις κλίνες ΜΕΘ, καθώς και δυο επωαστικούς κλιβάνους «ως ελάχιστη συμβολή μας στον αγώνα κατά της πανδημίας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος. Μάλιστα, το υπολειπόμενο ποσό από την κρατική χρηματοδότηση των τριών μηνών θα διατεθεί για την αγορά φαρμάκων για το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, αλλά και για άλλες σχετικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

«Θεωρούμε τη συμβολή μας αυτονόητο κοινωνικό καθήκον, συστράτευσης και αλληλεγγύης, και ευχαριστούμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, με πρώτους τους ιατρούς, νοσηλευτές και νοσοκομειακό προσωπικό της χώρας, για τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν για όλους μας» ανέφερε μάλιστα η Πλεύση Ελευθερίας.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή της κρίσης η κυρία Κωνσταντοπούλου κάλεσε τους πολίτες σε συστράτευση για την πιστή εφαρμογή των μέτρων ανάσχεσης της πανδημίας. Είχε μιλήσει μάλιστα με θετικά λόγια για τις πρωτοβουλίες και τα μέτρα στα οποία προχώρησε η Πολιτεία, αναγνωρίζοντας ότι έχουν γίνει τεράστια βήματα, με συντεταγμένο τρόπο και με συνεπή ενημέρωση των πολιτών, και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι ώρα για μικροπολιτικές στοχεύσεις και εκ του ασφαλούς υποδείξεις, αλλά, αντιθέτως, ευθύνης και προσπάθειας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα