Τρεις υπουργοί «γειώνουν» τα σενάρια πρόωρων εκλογών!

Ξορκίζουν το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες κορυφαία κυβερνητικά στελέχη. «Εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας» επανέλαβε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, διαμηνύοντας: «Δεν ασχολούμαστε με τις φοβίες της αντιπολίτευσης».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας τα ευρήματα δημοσκόπησης, υπογράμμισε ότι «η εμπιστοσύνη των πολιτών στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση της συνέπειας, της υπευθυνότητας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, ώστε να βγούμε όρθιοι όλοι μαζί και από αυτή την κρίση».

Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ερωτηθείς για πρόωρες εκλογές, απάντησε πως είναι ένα θέμα που δεν τον απασχολεί. «Ουδέποτε η κυβέρνηση έθεσε ένα τέτοιο ζήτημα» ανέφερε.

Αλλά και ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, επίσης διά των ερτζιανών, σε ερώτηση αν είναι άκαιρη η συζήτηση για εκλογές, που κινείται από κάποιους, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι πολύ λαθεμένη συζήτηση, γιατί δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος ούτε να συζητάμε, ούτε να σκεφτόμαστε για εκλογές. Η κυβέρνηση έχει εντολή ισχυρή από τον ελληνικό λαό πριν από δέκα μήνες περίπου, εξάλλου, το έχει πει με τόσο κατηγορηματικό τρόπο ο πρωθυπουργός που είναι πάρα πολύ λάθος συζήτηση».

Υπενθυμίζεται ότι και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε παλαιότερη δημόσια παρέμβασή του στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας είχε υπογραμμίσει: «Είμαστε ισχυροί και θα γίνουμε ακόμα ισχυρότεροι, πιστεύουμε στο πρόγραμμά μας, η εφαρμογή του οποίου θα πείσει ακόμα περισσότερους Ελληνες ότι αξίζουμε να κυβερνήσουμε ξανά. Αλλά αυτό θα γίνει στο τέλος της τετραετίας. Δεν μας εξέλεξαν για να κάνουμε τακτικισμούς, αλλά για να δουλέψουμε και να φέρουμε αποτέλεσμα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα