Απίστευτη «ρουφιανιά» από τα «Παραπολιτικά»

Την έντονη αντίδραση της Μητροπόλεως Περιστερίου προκάλεσε δικαιολογημένα ένα δημοσίευμα της ιστοσελίδας parapolitika.gr που παρουσίαζε ενορία να πραγματοποιεί περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μ. Παρασκευής. Για να καταφέρουν, μάλιστα, να κάνουν πιστευτή την ανάρτησή τους, «ξέθαψαν» ένα παλιό βίντεο από λιτανεία εικόνας και το παρουσίασαν ως αποδεικτικό στοιχείο!

Ο μητροπολίτης Περιστερίου Κλήμης έσπευσε να απαντήσει στην ιστοσελίδα με επίσημη ανακοίνωση, δηλώνοντας πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος, αφού η ανάρτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αγανάκτηση του ίδιου και των κληρικών της τοπικής Εκκλησίας. Μην μπορώντας να κρύψει τον θυμό του, ο κ. Κλήμης χαρακτήρισε το δημοσίευμα ψευδέστατο, συκοφαντικό, απαράδεκτο, υποβολιμαίο και αναληθές.

Εξάλλου, ο μητροπολίτης Περιστερίου είχε δώσει εντολές και οδηγίες ώστε να τηρηθούν απόλυτα όλα όσα είχε αποφασίσει η κυβέρνηση, χωρίς να φέρει καμία απολύτως αντίδραση. Ο κ. Κλήμης έκανε σαφές ότι θα κινηθεί νομικά, ώστε να δικαιωθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και να αποκαλυφθούν οι συκοφαντίες και η δολιοφθορά.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα