Φιλάνθρωπος κατόπιν… αποκαλύψεων ο Δημήτρης Παπαδημούλης με τα 38 ακίνητα

Υποστήριξε ότι ΘΑ δώσει τα κέρδη σε φτωχούς

Οι φαιδρότητες του Δημήτρη Παπαδημούλη συνεχίζουν να τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα πολιτικά και να προκαλούν ακόμη ένα χτύπημα στο… ηθικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αποκαλύψεις για τα σπίτια που έχει αγοράσει και νοικιάζει σε ΜΚΟ και μετανάστες συνεχίστηκαν, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει αποκτήσει ακόμη έξι ακίνητα το 2019, φθάνοντάς τα στα 38 στο σύνολο.

Η απάντηση του επικεφαλής της ευρωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση. Παραδέχθηκε επί της ουσίας πως διαθέτει όλα αυτά τα ακίνητα και επιχείρησε να κάνει… ρελάνς, εξαγγέλλοντας ότι το σύνολο των καθαρών κερδών από τα ακίνητα που νοικιάζει σε μετανάστες και ΜΚΟ από εδώ και στο εξής θα διατίθεται για τη στήριξη δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης υπέρ των Ελλήνων πολιτών που έχουν ανάγκη, αλλά και των προσφύγων και μεταναστών.

Η εξαγγελία αυτή ωστόσο τον εκθέτει ακόμη περισσότερο και δείχνει ότι ο κατηφορικός δρόμος που επέλεξε ο Δημήτρης Παπαδημούλης δεν έχει σταματημό. Γιατί δεν το έκανε αυτό εξαρχής, αφού ενδιαφέρεται για τους οικονομικά αδύναμους Ελληνες, τους μετανάστες και τους πρόσφυγες;

Ο λόγος είναι μάλλον ξεκάθαρος: Ήθελε να το παίξει αριστερός με «δεξιά τσέπη» και υπό το βάρος των αποκαλύψεων, που τον θίγουν πολιτικά και ηθικά, αφού δεν κατάφερε να πείσει με τις αστείες δικαιολογίες, τα γυρνάει τώρα και τώρα το παίζει… ιεραπόστολος.

Η αποκάλυψη για τα νέα ακίνητα που απέκτησε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», και έρχεται σε συνέχεια προηγούμενων, σύμφωνα με τις οποίες αγόρασε και νοικιάζει ακίνητα σε μετανάστες και ΜΚΟ που ελέγχονται από τη Solidarity Now του Τζορτζ Σόρος. Ο κ. Παπαδημούλης πάντως, χωρίς τόσο καιρό να απαντά επί της ουσίας, άρχισε να χτυπάει το… σαμάρι.

Ποιο είναι αυτό; «Η Νέα Δημοκρατία. «Κάθε φορά που η Ν.Δ. είναι στριμωγμένη από πραγματικά σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ανασύρει από το συρτάρι κάποιον θλιβερό αντιπερισπασμό» αναφέρει στην απάντησή του και θεωρεί ότι η επίθεση που δέχεται συνδέεται με την ερώτηση που κατέθεσε στην Κομισιόν για τη σκανδαλώδη κατανομή των 20.000.000 ευρώ στα media της επικοινωνιακής καμπάνιας για τον κορονοϊό. Έδωσε μάλιστα εντολή στους δικηγόρους του, όπως αναφέρει, «να πράξουν τα νόμιμα εναντίον όσων δόλια και συνειδητά με συκοφαντούν».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα