Απύθμενο θράσος από τον Δημήτρη Παπαδημούλη, που απειλεί με… μηνύσεις

Θύμα «βρόμικης και ανήθικης ενορχηστρωμένης προσπάθειας, που προσπαθεί να κρύψει υπαρκτά σκάνδαλα λεηλασίας δημοσίου χρήματος» εμφανίζει εαυτόν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, του οποίου οι νόμιμες, αλλά μαζικές αγορές ακινήτων προς ενοικίαση μέσω ΜΚΟ σε μετανάστες προκάλεσαν αίσθηση στο πανελλήνιο και τριγμούς στο ίδιο του το κόμμα.

Ο ίδιος, σε μια επίδειξη θράσους, περνά τώρα στην αντεπίθεση και απειλεί με μηνύσεις όσους έθιξαν, όπως λέει, την ηθική του. Την ίδια στιγμή, όμως, αποφεύγει να διευκρινίσει αν στους προσεχείς στόχους του περιλαμβάνεται και ο επίσης ευρωβουλευτής του κόμματος Στέλιος Κούλογλου. Ο τελευταίος υποστηρίζει δημόσια ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές πλήττουν βάναυσα το ηθικό κύρος της Αριστεράς και ξεκαθαρίζει πως, αν ήταν στο χέρι του, δεν θα ήθελε να συμμετάσχει στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς για να μη συγχρωτίζεται μαζί του. Ο κ. Παπαδημούλης -εκ των αντιπροέδρων της Ευρωβουλής, όπου έχει προκαλέσει αίσθηση η στάση του- ζήτησε χθες μια «δειλή» συγγνώμη, εκδηλώνοντας ταυτόχρονα την ευγνωμοσύνη του για την επιεική αντιμετώπιση που του επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Καλοδεχούμενη η κριτική από τον πρόεδρο του κόμματός μου. Την ακούω, όπως πάντα, με πολλή προσοχή. Αποδεκτή και η πολιτική κριτική ακόμη και από τους πολιτικούς μου αντιπάλους. Κανείς δεν είναι αλάνθαστος. Αυτό, όμως, που δεν δέχομαι είναι να εισπράττω κατηγορίες περί ανεντιμότητας και περί ανηθικότητας. Έχουν ακουστεί και τέτοια και θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως υποστήριξε, «στελέχη της Ν.Δ., με δόλιο τρόπο, επιχείρησαν να με συκοφαντήσουν δημόσια, ταυτίζοντάς με με πρόσωπα αμετάκλητα καταδικασμένα από την ελληνική Δικαιοσύνη για διαφθορά. Όπως οι κύριοι Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης και Παπαγεωργόπουλος». Στο κλίμα αυτό ανακοίνωσε: «Εχω δώσει εντολή στους δικηγόρους μου αυτές τις υποθέσεις να τις πάνε στη Δικαιοσύνη. Το θέμα θεωρείται λήξαν από τον Αλ. Τσίπρα και από το κόμμα μου. Για τη δήλωση δε του Στέλιου Κούλογλου, δεν θέλω να κάνω κανένα απολύτως σχόλιο».

Ο κ. Παπαδημούλης υπογράμμισε ότι επιχειρείται να εμφανιστεί ως σκάνδαλο ένα «100% πεντακάθαρο “πόθεν έσχες”», ενώ την ίδια ώρα «δεν γίνεται καμία κουβέντα, δεν έχει ρωτηθεί κανένας άλλος βουλευτής ή υπουργός της Ν.Δ. για το “πόθεν έσχες του” με τα δανεικά και αγύριστα, με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ούτε για το σπίτι του Βολτέρου, που κοστίζει μόνο αυτό πολύ παραπάνω από τα περίφημα ακίνητα του Παπαδημούλη, και το οποίο μπαινοβγαίνει στο “πόθεν έσχες” του πρωθυπουργού».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα