Αστείες απειλές από Τούρκους… μπουνταλάδες προς τη «δημοκρατία»

Συνεχίζουν τις κραυγές και τους ψευτοτσαμπουκάδες ακραία στοιχεία της Τουρκίας, γκρίζοι λύκοι, πρακτορίσκοικαι διάφορα τρολς έπειτα από το… σιχτίρισμα της «δημοκρατίας» στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν! Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας, που προκάλεσε αντιδράσεις στη γείτονα και τη μήνυση που υποβλήθη από τους εκπροσώπους του Νεοοθωμανού τυράννου, Τούρκοι… μπουνταλάδες τηλεφώνησαν στα γραφεία της «δημοκρατίας» και έβαλαν στο ακουστικό οθωμανικά εμβατήρια, ενώ δεν έλειψαν και οι απειλές με εθνικιστικές κορόνες.

Μάλιστα, στη συνέχεια οι «γκρίζοι λύκοι» από το Μπόλου ανέβασαν σε τουρκική ιστοσελίδα και βίντεο με τα γιαλαντζί… γρυλίσματα, μεταξύ των οποίων ήταν ότι θα υψώσουν στην Αθήνα την τουρκική σημαία!

«Στο Μπόλου, ο Μαχμούντ Αλάν και οι φίλοι του διαμέσου του internet βρήκαν το τηλέφωνο της εφημερίδας “δημοκρατία” και τους τηλεφώνησαν. Οταν στην εφημερίδα σήκωσαν το τηλέφωνο, αυτοί για να δείξουν την αντίδρασή τους από άλλο τηλέφωνο έβαλαν στους εργαζομένους της εφημερίδας να ακούσουν ένα οθωμανικό εμβατήριο. Την ώρα που ακουγόταν το οθωμανικό εμβατήριο πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο ο ήρωας Αλί Φιντικτσί και, απευθυνόμενος στους εργαζομένους της εφημερίδας “δημοκρατία”, τους είπε: “Μία μέρα θα στήσουμε στην Αθήνα την τουρκική σημαία. Αυτό μετάφρασέ το από τα τουρκικά. Εσύ θα μάθεις τη δική μου γλώσσα και όχι εγώ”» ανέφερε το ensonhaber.com, που ανάρτησε και το σχετικό βίντεο.

Οι τρεις… ηρωες του γλυκού νερού νόμιζαν ότι έκαναν κάτι σπουδαίο. Να τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι σκάσαμε στα γέλια με το τηλεφώνημά τους!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα