Έγκυρες πηγές: Ο καβγάς των δύο ισχυρών του Μαξίμου Γρηγόρη Δημητριάδη και Άκη Σκέρτσου

Κόντρα σε εξέλιξη διακρίνω, ύστερα από προσεκτική μελέτη του Τύπου, μεταξύ του διευθυντή του Γραφείου Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη και του υφυπουργού Συντονισμού Άκη Σκέρτσου.

Η αιτία, νομίζω, είναι περίπου ίδια με αυτήν που αποτέλεσε στο παρελθόν τον λόγο απομάκρυνσης εκ του Μαξίμου του τότε διπλωματικού συμβούλου του πρωθυπουργού Δημήτρη Μητρόπουλου. Συστράτευση με ένα ευρύτερο μπλοκ, πολιτικό, μιντιακό και άλλο, που δεν θεωρείται απολύτως φιλικό προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και εμφανίζεται ως τέτοιο. Υπενθυμίζω λοιπόν, για όση αξία έχει η προϊστορία, ότι όσοι συγκρούονται με τον Δημητριάδη, ο οποίος δεν έχει προσωπική πολιτική ατζέντα, μετά την παρέλευση δύο ή τριών μηνών έχουν γνωστή πολιτική τύχη. Ο Δεκέμβριος πλησιάζει.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα