300.000 ευρώ ζητάει ο Δημήτρης Παπαδημούλης για ένα tweet

Παπαδημούλης κατά Λατινοπούλου, επειδή σχολίασε ότι αγόρασε σπίτια και τα νοικιάζει σε ΜΚΟ

Είναι πολλές μάλλον οι ανάγκες του κ. Παπαδημούλη, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς ότι σέρνει στα δικαστήρια πολιτικό του αντίπαλο και ζητά 300.000 ευρώ ή έναν χρόνο φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση. Συκοφαντική δυσφήμιση για ένα γεγονός που τον έχουν αποδοκιμάσει σχεδόν όλοι οι σύντροφοί του, αλλά και η πλειονότητα της κοινής γνώμης. Ναι, μιλάμε για τα δεκάδες διαμερίσματα που έχει αγοράσει και τα νοικιάζει σε ΜΚΟ, που τα δίνει σε πρόσφυγες. Άραγε πόσα διαμερίσματα θα μπορούσε να αγοράσει κανείς με 300.000 ευρώ;

Ο Παπαδημούλης ζητάει την καταδίκη της Αφροδίτης Λατινοπούλου, πολιτικό στέλεχος της Α΄ Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που ζητάει την καταδίκη της είναι ένα tweet της κυρίας Λατινοπούλου. Η επίμαχη ανάρτηση της πολιτικού ανέφερε: «Αυτό που έχει στρέψει τον κόσμο μακριά από την πολιτική είναι το ότι άνθρωποι σαν τον Μαντέλη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Παπαδημούλη (και πολλούς άλλους) είναι πως μπήκαν “ξυπόλυτοι” στην πολιτική και σε λίγα χρόνια βρέθηκαν με κολοσσιαίες περιουσίες με κάποιον τρόπο».

Πάντως, δεν ήταν μόνο η κυρία Λατινοπούλου που σχολίασε με αυτόν τον δηκτικό τρόπο τον πλουτισμό του κ. Παπαδημούλη, αλλά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να σύρει στα δικαστήρια την κυρία Λατινοπούλου, η οποία και απάντησε: «Προφανώς και δεν ταυτίζω τα αναφερόμενα πρόσωπα.

Δεν αναφέρομαι, ούτε αξιολογώ τον τρόπο κτήσης του πλουτισμού αυτών των προσώπων. Αναφέρομαι απλώς σε περιπτώσεις που προκάλεσαν το κοινό αίσθημα, με τελευταία την περίπτωση του κ. Παπαδημούλη και των 38 ακινήτων του, που απέχουν όσο η μέρα με τη νύχτα από την αριστερή ιδεολογία την οποία ευαγγελίζεται.

Η κριτική μου ήταν αμιγώς πολιτική, εστιαζόμενη ακριβώς σε αυτή την απόκλιση μεταξύ θεωρίας και πράξης στη συμπεριφορά ενός πολιτικού προσώπου, που εκ της θέσεώς του βρίσκεται στη σφαίρα της δημόσιας κριτικής.

Υποστηρίζω μέχρι κεραίας και με επιχειρήματα αυτό που έγραψα και αν ο κ. Παπαδημούλης θελήσει να μετατρέψει μια πολιτική αντιπαράθεση σε δικαστική, είμαι απολύτως έτοιμη να υπερασπιστώ την άποψή μου αυτή και ενώπιον οιουδήποτε δικαστηρίου».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα