Μητσοτάκης: Η επέτειος αποκτά νέο νόημα μέσα από τη σημερινή συγκυρία

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξαν να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο ο καθένας μόνος του, τηρώντας τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη δήλωσή της τόνισε τις πρωτόγνωρες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε ο φετινός εορτασμός του Πολυτεχνείου.

«Η φετινή επέτειος γιορτάζεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Το μήνυμα που εκπέμπει όμως σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές είναι καθολικό: η δημοκρατία δεν είναι μόνο καθεστώς ελευθερίας, αλλά και ευθύνης. Η υπέρβαση της ατομικότητάς μας για το κοινό καλό, τη δημόσια υγεία και την αλληλεγγύη είναι σήμερα ο δικός μας αγώνας» επισήμανε. O πρωθυπουργός λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατάθεσε στεφάνι και αναφέρθηκε επίσης στη δύσκολη περίοδο που βρίσκεται η χώρα μας.

«Η επέτειος αποκτά νέο νόημα μέσα από τη σημερινή συγκυρία» είπε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να προσθέσει ότι «σήμερα είναι αναγκαιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας και η αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας, ειδικά στους νέους που πλήττονται σφοδρότερα από την οικονομική κρίση».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα