Συνεχίζουν τη γελοιότητα με το ρούτερ!

Παραδώσαμε όλο τον εξοπλισμό, λέει η πλευρά Τσίπρα μία μέρα μετά τη θλιβερή αντιπαράθεση

Τα δύο μεγαλύτερα κόμματα στη χώρα έχουν βαλθεί να αποδείξουν ότι διαθέτουν ανεξάντλητες δυνατότητες ροπής προς τη γελοιότητα! Την ώρα που το «Oruc Reis» απειλεί να βγει για καφέ στο Φάληρο, κι ενώ η πανδημία θερίζει και οι οικονομικές συνέπειες της κρίσης προκαλούν ανασφάλεια για το αύριο των πολιτών, κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ερίζουν για την κατάσταση στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε στη Ν.Δ. το Μαξίμου. Υπενθυμίζεται ότι πρώτος ήρξατο χειρών αδίκων ο Αλέξης Τσίπρας, όταν στην προχθεσινή ομιλία του στη Βουλή επικαλέστηκε -καταπώς συνηθίζει εν αγνοία του…- ένα απειλητικό άρθρο του Ψυχάρη προς τον Σημίτη, στο οποίο ο κραταιός τότε επικεφαλής του ΔΟΛ επικαλούμενος το παλαιό ανέκδοτο με τις τρεις επιστολές τού υπεδείκνυε ουσιαστικά ότι «είχε έλθει η ώρα του» και να τα μαζεύει με τρόπο…

«Όχι μόνο επιστολές, αλλά ούτε ρούτερ δεν βρήκα» απάντησε βγαίνοντας από τη Βουλή ο πρωθυπουργός προκαλώντας μια διελκυστίνδα γελοίων αντιπαραθέσεων. Επανερχόμενη χθες η πρώην γενική γραμματέας του πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, Γιάννα Πεπέ, δήλωσε ότι παραδόθηκε όχι μόνο το ρούτερ, αλλά πλήρης ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο Μαξίμου. Μάλιστα, επικαλείται και τον επικεφαλής της γενικής γραμματείας του Πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, λέγοντας ότι μπορεί να το επιβεβαιώσει, όπως και τον υπεύθυνο Διοίκησης και Οργάνωσης της ΓΓΠ αλλά και τον υπεύθυνο πληροφορικής του Μαξίμου.

Σε δήλωσή της η κυρία Πεπέ αναφέρει: «Αν δεν ήταν τόσο κρίσιμες οι στιγμές για τη χώρα, ίσως και να γελούσα για τα router που ακούστηκαν μέσα στη Βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Για να σοβαρευτούμε όμως, το Μέγαρο Μαξίμου παραδόθηκε με πλήρη τον ηλεκτρομηχανολογικό και ψηφιακό εξοπλισμό του, και φυσικά πώς θα ήταν δυνατό να είναι αλλιώς άλλωστε, όλα τα router στη θέση τους.

Θα ήθελα ειλικρινά να μπορούσα να πω ότι παραδώσαμε το Μαξίμου όπως το παραλάβαμε, το αυτονόητο δηλαδή, αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι. Παραλάβαμε άδεια γραφεία και παραδώσαμε γραφεία πλήρως εξοπλισμένα και λειτουργικά από την πρώτη στιγμή για όσους ανέλαβαν τις κρίσιμες αυτές θέσεις».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα