Σάλος με την αποκάλυψη της ρήξης Τσιόδρα με το Μαξίμου

Η αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για την εκρηκτική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων, την πιθανή οριστική ρήξη του -σταρ αυτής της επιτροπής- καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα με πολλούς από τους συναδέλφους του, αλλά και με τον πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, προκάλεσε αίσθηση και αντιδράσεις. Όλοι πλέον αρχίζουν να συνδυάζουν το γεγονός της «εξαφάνισης» του κ. Τσιόδρα από το προσκήνιο, μετά την πρώτη ημέρα έναρξης των εμβολιασμών στην Ελλάδα, με τη δυσαρέσκεια του επικεφαλής της επιτροπής με το σύστημα Μαξίμου.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής Τσιόδρα είναι η εμμονή της υπουργού Παιδείας αλλά και του συστήματος Μάξιμου να ανοίξουν τα σχολεία. Και δεν είναι μόνο η επιμονή για άνοιγμα των σχολείων και οι αστείες δικαιολογίες για την αναγκαιότητα αυτής της απόφασης, αλλά και ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η κυβέρνηση στα μέλη της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων και ο τουλάχιστον άκομψος τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε το άνοιγμα των σχολείων.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν κάθετα αντίθετος με την απόφαση Μητσοτάκη για επιστροφή των μαθητών στα θρανία, όχι μόνο στα γυμνάσια και τα λύκεια, αλλά και στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία. Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής, ο Σωτήρης Τσιόδρας δέχθηκε την επίθεση των γιατρών για τις ανακοινώσεις Πέτσα. Οι γιατροί τον κατηγόρησαν γιατί θεώρησαν ότι ο κ. Τσιόδρας είχε συναινέσει, εξ ου και οι ανακοινώσεις Πέτσα. Εξαλλος ο καθηγητής αποχώρησε από τη συνεδρίαση και φυσικά τα βέλη του έφυγαν και προς την κατεύθυνση του Μαξίμου. Ο Παύλος Πολάκης με σχόλιό του στο facebook και με φωτογραφία το πρωτοσέλιδο της «κυριακάτικης δημοκρατίας» υπενθυμίζει μερικές μόνον από τις αμφιλεγόμενες τοποθετήσεις ανά εποχές του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων για την πανδημία: «Αν ισχύει το δημοσίευμα… ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΩΤΗΡΗ!!!!

Από τις μάσκες που χρειάζονται και δεν χρειάζονται και από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς που δεν μπορούν να αυξηθούν, μέχρι το πήδημα απ’ το καράβι που βουλιάζει… 1200 ανύπαρκτα κρεβάτια ΜΕΘ δρόμος… Σωτήρη…»

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα