Η ΝΔ υπερασπίζεται αυτόν που την εξύβριζε για τριάντα χρόνια!

➥ Πού φτάσαμε! Κατάντημα κόμματος. Η Ν.Δ. εξέδωσε χθες ανακοίνωση για να υπερασπιστεί δύο δημοσιογράφους που μηνύθηκαν από τον Τσίπρα, εις εκ των οποίων ήταν όμως ο πλέον απηνής διώκτης της με τα γραπτά του κατά τη διάρκεια της τελευταίας τριακονταετίας! Για να τον υπερασπιστεί επειδή ο Τσίπρας τού έκανε αγωγή και ζητά 1.000.000 ευρώ, όσο και το ποσό που υποστήριξε ο εν λόγω ότι διέθεσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης για να αγοράσει βίλα στο Σούνιο. Και το ωραίο είναι ποιο! Πως στην ανακοίνωσή της η Ν.Δ., που πρωταγωνίστησε με ανακοινώσεις της για την υπόθεση της βίλας του Σουνίου, αναγνωρίζει εμμέσως ότι ο Τσίπρας έχει δικαίωμα επανόρθωσης αλλά δεν έχει δικαίωμα εξόντωσης των δημοσιογράφων! «Η συγκεκριμένη ενέργεια Τσίπρα δεν παραπέμπει σε επανόρθωση αλλά σε οικονομική εξόντωση των δημοσιογράφων» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

➥ Δηλαδή, για να έχουμε καλό ερώτημα, η Ν.Δ. προτρέπει τους θιγομένους να ζητήσουν συγγνώμη; Να επανορθώσουν; Μα ο παλαιόθεν επικριτής της φιλελευθέρας παρατάξεως δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Θα καταθέσουν οι γειτόνισσες του Τσίπρα από τις οποίες πήρε τη λίαν αξιόπιστη πληροφορία και θα αθωωθεί!

➥ Την ίδια ώρα αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι έχει ξεσπάσει πόλεμος συγκροτημάτων με έδρα τον Πειραιά, με αντικείμενο διαμάχης αν έπρεπε η έγκυρη και ιστορική συντηρητική εφημερίδα του Φαλήρου να δημοσιεύσει συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά ή αν το Μαξίμου ενημερώθηκε από πριν για το περιεχόμενό της. Αλήθεια, από πότε τα ΜΜΕ ρωτούν τους ανταγωνιστές τους από ποιον θα πάρουν συνέντευξη; Και από πότε τα ΜΜΕ που φιλοξενούν συνέντευξη ενημερώνουν την εξουσία για το αν πήραν από συγκεκριμένο πολιτικό συνέντευξη; Αυτό είναι κατάπτωσις, ομαδική.
Κ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα