Οι περίεργες συμπτώσεις με το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών» και τα γκαζάκια στη δημοκρατία

Περίεργες συμπτώσεις αναδεικνύονται από τη δημοσίευση το περασμένο Σάββατο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» κατεπείγοντος εγγράφου της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με επερχόμενες βομβιστικές επιθέσεις και την επίθεση που δέχθηκαν οι εφημερίδες «δημοκρατία», «Εστία» και «Espresso», μόλις λίγες ημέρες έπειτα από αυτήν.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», οι επιθέσεις που πρόκειται να συμβούν συνδέονται με την «ικανοποίηση αιτημάτων κρατουμένων, κατηγορουμένων για βομβιστικές επιθέσεις», αλλά και την επερχόμενη σύσταση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, που προκαλεί αντιδράσεις από την άκρα Αριστερά, και υπάρχουν σαφέστατες οδηγίες από πλευράς της ΕΛ.ΑΣ. για μέτρα προστασίας κατά πιθανών στόχων. Οι οποίοι, όπως επανειλημμένα σημειώνεται, είναι στόχοι αστυνομικού και πολιτικού ενδιαφέροντος, με κύριο ζητούμενο την προστασία και την ασφάλεια των γραφείων του κυβερνητικού κόμματος, όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται.

Αυτές οι «συμπτώσεις γνώσεως», πάντως, ειδικά δε οι προκαταβολικές, εγείρουν πλήθος ερωτημάτων, ειδικά όταν επαληθεύονται με τέτοιο άμεσο τρόπο. Τι άλλο μπορεί να γνωρίζουν στα «Παραπολιτικά» αναρωτιέται κανείς σχετικά με το σερί επιθέσεων κατά της εφημερίδας μας, που για κάποιο λόγο όχι απλά είναι η μοναδική που συνεχώς μπαίνει στο στόχαστρο δραστών που παραμένουν συνεχώς άγνωστοι, αφού ουδεμία σύλληψη έχει γίνει, παρότι τα γραφεία της βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από «στόχους» όπως το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο.

Ειδικά όταν στο έγγραφο ζητούνται διαρκής επαγρύπνηση και ετοιμότητα με παράλληλα αυξημένα μέτρα αυτοπροστασίας και την υποχρέωση να αναφέρουν έγκαιρα αρμοδίως οποιοδήποτε περιστατικό υποπέσει στην αντίληψή τους. Ενώ ακόμη υπάρχει πρόβλεψη για πλέγμα πεζών και εποχούμενων περιπολιών με ειδικές εντολές για «ακανόνιστες παρουσίες» και «σύντομες σταθμεύσεις» κοντά στους πιθανούς στόχους. Οι οποίοι είναι αποκλειστικά γραφεία κομματικά και όχι γραφεία εφημερίδων, όπου δεν υπάρχουν αυτού του είδους τα μέτρα και άρα είναι… πρόσφοροι για επιθέσεις των εξτρεμιστών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα